Здравейте,
чувствам се безкрайно ощетен от съдийка, която разглежда дело между мен и бившите ми съдружници.
В решението по това дело:
1. Объркала е името ми
2. Объркала е ЕГН-то ми
3. Объркала е валутата на претенцията
4. Признава, че съм взел пари на базата на документи на които липсва подписа ми
5. Признава документи които са иззети от мен при извършване на ревизия на която нито съм поканен нито присъствам. Документите са иззети също без да присъствам
Мога ли да подам оплакване за некометентност и пристрастност и къде да го отправя. Мислите ли, че ще има някакви последствия или ще стане - Гарван, гарвану око не вади
- Дата и час: 22 Фев 2025, 19:10 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Оплакване срещу съдия - мисията възможна ли е?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
Оплакване срещу съдия - мисията възможна ли е?
Как да очакваме справедливост от Темида като са й вързали очите ?!
-
anarchist - Нов потребител
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|