Здравейте,
днес получих неприятна чиститка от мобилен оператор,към който от месец ползвам интернет и телевизия. Днес пристигна първата сметка и тя надвишава значително очакванията ми. Естествено веднага се чух с оператор и разбрахме откъде идва проблема. При офертирането ми,като "лоялен клиент" с куп промоционални условия се е получило недоразумение. Аз съм разбрал,че мога да ползвам безплатно услуга (филми от каталог ,всеки от които е с различна цена),а те твърдят,че ми е казано,че единствено и само достъпът до каталога е безплатен,като всеки филм си го плащам. Тук идва проблема,тъй като аз съм почти (почти,наистина) сигурен,че служителката при офертирането ми каза,че гледам филмите от каталога безплатно. В договора фигурира единствено и само "безплатна услуга .... " без допълнителни обяснения. Попитах оператора,с който говорих как мога да чуя запис от разговора си с въпросната служителка (както знаете преди всяко обаждане информират,че разговора се записва). Отговорено ми беше,че трябва да им кажа датата,в която съм разговарял със служителката и те ще го преслушат. Само че по този начин аз не мога да съм сигурен,че до мен ще достигне коректната информация.
Въпросите ми са 2. Мога ли да изискам в писмен вид запис от разговорите ми в определен период от време със служители на въпросния оператор и ако евентуално се окаже,че девойката наистина ми е казала,че мога да гледам безплатно филмите в каталога мога ли да оспоря сметката?
Благодаря предварително
- Дата и час: 22 Фев 2025, 20:00 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
запис от разговор с оператор
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|