начало

Иван Гешев и Невена Зартова ще бъдат разпитани по дело срещу прокурор Иван Гешев и Невена Зартова ще бъдат разпитани по дело срещу прокурор

Изплащане на хонорар

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Изплащане на хонорар

Мнениеот kikata86 » 19 Май 2014, 17:02

Здравейте :)
Първо, бих искал да се извиня ако темата ми не е в подходящия раздел.
Моят казус е следния. От доста време работя в сферата на фотографските услуги. Месец февруари тази година, започнах съвместна работа със "сайтове за групово пазаруване". Работя с няколко сайта, като основната им цел е да ми рекламират-предлагат дейността, като фотограф. До тук добре, няколко от сайтовете, 10 дена след изтичане на офертите, винаги са ми превеждали натрупаните хонорари(заплатените от клиентите услуги). Обаче, точно преди месец, писах на модератора на един конкретен сайт, че желая да ми бъде преведен натрупания хонорар до онзи момент(вече беше изтекъл периода от 10 работни дни).
До днес, 19.05. ми отговарят с мейли, че били затруднени и в общи линии ме въртят в един омагьосан кръг.
Конкретния сайт(няма да назовавам името му) е един от най-известните в България и в него се предлагат най-много стоки и услуги.
Сумата която са длъжни да ми изплатят не е голяма, но в интерес на истината не бих искал да ги оставя да минат по този изключително некоректен начин.
Не знам какво да правя, ако някой може да ме посъветва как да процедирам оттук насетне ще съм много благодарен.
kikata86
Нов потребител

Re: Изплащане на хонорар

Мнениеот kdkrastev1234 » 19 Май 2014, 20:02

То повечето несъбираеми задължения са се натрупали така. Малка забава, която постепенно се увеличава и така, докато пирамидата рухне. И като задействате съдебните процедури се оказва, че голямата фирма е въздух под налягане а вие сте един от многото на опашката и почти няма шанс да си приберете дължимото.
Моят съвет е търсите възможност да се разделите с въпросния сайт. Защита е със съдебни действия, но няма да ви излезе сметката щом сумата е малка. Гледайте да съберете каквото можете от дължимото и работете само с коректни партньори
advokat.k.krastev@gmail.com
https://justice-online.com/bg
kdkrastev1234
Потребител

Назад към Взаимопомощ