начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Пълномощно за помощи

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Пълномощно за помощи

Мнениеот selfi » 09 Сеп 2014, 17:18

Здравейте. Имам следния въпрос, прерових темите в този раздел и не намерих точния отговор. Става дума за помощи за дете, детски, еднократни и така нататък, за които се подава молба декларация по постоянен адрес. Постоянния ми адрес е доста далеч от настоящия и няма да имам възможност да пътувам с малко бебе. Въпросът ми е мога ли да издам пълномощно на майка ми например да подаде необходимите документи, декларации. На нея са й казали, че трябва да стане лично, но аз си мисля, че пълномощните са именно затова, ако не мога да ида, да я упълномощя. Притеснява ме, че при подаването на такива документи се изисква лична карта за справка, пълномощното дали ще помогне само. Мисля, че нямам право да й дам личната си карта, а с копие май няма да стане.
Благодаря ви и се извинявам, ако има такава тема.
selfi
Нов потребител

Re: Пълномощно за помощи

Мнениеот todorst » 11 Сеп 2014, 18:01

купих си билет за трамвая. Питам имам ли право да се кача и пътувам с трамвая или трябва някакво разрешение от "Столичен транспорт" Така е и с ПЪЛНОМОЩНОТО. Имах такъв случай- подавам пълномощното, но ЧИНОВНИКЪТ ми иска и личната карта на упълномощителя! Абсурд. Разправия, трябваше да доказвам елементарни неща. Клекна, но не го уволниха въпреки жалбата- липсвали млади и компетентни кадри Старите ги пенсионирали..
todorst
Потребител

Назад към Взаимопомощ