начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Преупълномощаване

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Преупълномощаване

Мнениеот full_bass » 14 Май 2018, 20:04

Здравейте,
Имам следното пълномощно и искам да преупълномощя трета страна:
Пълномощно - безсрочно
Долуподписаната XXXXX упълномощавам YYYYY със следните права:
1. A
2. B
3. C
Пълномощното да се тълкува изцяло в полза на правата на упълномощения.
Пълномощникът има право да преупълномощава трети лица с правата си по това пълномощно.

Преупълномощаване:
Пълномощно - безсрочно
Долуподписаният YYYYY, действащ като пълномощник на XXXXX, упълномощен с пълномощно с рег. № 123 от 01 януари 2018 година на нотариус XYZ XYZ с рег. № 123 на нотариалната камара, преупълномощавам ZZZZZ със следните права:
1. A
2. B
3. C

Въпроса ми е свързван с редовете в червено. Трябва ли да ги пиша в пълномощното за преупълномощаване?

Също забелязал съм, че в някои пълномощни пише "СЪС СЛЕДНИТЕ ПРАВА И ПРЕДСТАВИТЕЛНА ВЛАСТ". Какво по-точно се има предвид с представителната власт и трябва ли да присъства по принцип?

Благодаря Ви предварително!
full_bass
Младши потребител

Re: Преупълномощаване

Мнениеот full_bass » 16 Май 2018, 00:18

Никой ли не може да даде насока/съвет? :(
full_bass
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ