начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Заградена част от чужд имот

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Заградена част от чужд имот

Мнениеот milen73 » 31 Яну 2020, 17:15

Здравейте,имам поземлен имот придобит по обстоятелствена проверка,след като си извадих скица и поисках да ми начертаят граница от геодезия се указа че комшията си е сложил ограда два метра и половина в моето място когато го е придобил преди четири години и сега не иска да си премести оградата и даже си е построил някакъв навес.От Общината от незаконното строителство ,след като пуснах жалба ми обясниха че ответниците не искали да си получат съобщението, за да представят нужните документи и не можели да вземат отношение за оградата,та питането ми е коя друга институция да посетя.Благодаря.
milen73
Нов потребител

Re: Заградена част от чужд имот

Мнениеот propensity » 31 Яну 2020, 20:35

Жалба до РДНСК.
Ревандикационен иск в районен съд по местонахождение.

Адвокат, подброно запознат с документите и случая ще ви насочи най-добре.
И побързайте, защото съседът ви в един момент може да претендира собственост в/у 'завезетата' част на основание давност.
propensity
Потребител

Re: Заградена част от чужд имот

Мнениеот milen73 » 31 Яну 2020, 21:11

Благодаря ви
milen73
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ