начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Помощ за пожар в апартамент

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Помощ за пожар в апартамент

Мнениеот petyalukanova » 10 Сеп 2020, 23:40

Здравейте, моля спешно ми трябва адвокат, става въпрос за апартамента ми, в който стана пожар на 06.09.2020 година, причината е прегрял таблет марка Леново, искам да съдя компанията, отделно имам още един проблем след всичко опустошено след няма и 24 часа комшийте ми ме изнудват за пари, сами са си изчислили, че трябва да им заплатя 3000 лв за нанесените щети без дори да е минал компетентен орган да провери и всеки ден от 3 дни звънят и заплашват със съд, моля насочете ме спешно към адвокат и за двата проблема, благодаря
petyalukanova
Нов потребител

Re: Помощ

Мнениеот katerinakuch » 11 Сеп 2020, 00:18

Не им давайте парите, които искат. За адвокат се обърнете към Адвокатската колегия на града, в който живеете.
katerinakuch
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 11 Сеп 2020, 10:17

katerinakuch написа:Не им давайте парите, които искат. За адвокат се обърнете към Адвокатската колегия на града, в който живеете.

По мое мнение това не е много мъдър съвет. Прочетете Етичния кодекс на адвоката.
Адвокат не се търси чрез форуми или чрез адвокатската колегия, а чрез познати и препоръки.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот petyalukanova » 11 Сеп 2020, 10:46

Да, на мен ми трябва проверен адвокат в сферата в която са и мойте проблеми, моля за съвет относно такъв
petyalukanova
Нов потребител

Мнениеот jhoro » 11 Сеп 2020, 12:15

kalahan2008 написа:По мое мнение това не е много мъдър съвет. Прочетете Етичния кодекс на адвоката.
Адвокат не се търси чрез форуми или чрез адвокатската колегия, а чрез познати и препоръки.

Хммм ... Замисли ме!
Казаното не обезсмисля ли, процедурните действия по „Закона за правната помощ“?

Пп. По принцип! В правилата на повечето форуми, присъства текст:
„Теми със заглавия от една дума или от рода на „Помощ!", „Имам проблем", „Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение.“
Всички публикации, свързани с този профил, са плод на вашата фантазия!
Интернет не съществува!
jhoro
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ