начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Scribtor, Пионерче, Донна, Enigma, Stavrev & всички от ч

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Scribtor,Пионерче,Донна,Enigma,Stavrev & всички от чата,

Мнениеот scribtor » 16 Мар 2005, 21:29

Нищо няма да стане, почти е гарантирано.
Това е като, на умряло куче, нож да вадиш!
Аватар
scribtor
Потребител

Re: Милена е найвероятно юристконсулвМинЗдравеопазавне

Мнениеот stavrev » 16 Мар 2005, 22:13

Ех,какво значение има това?Нещо не ми харесва да бърникаме в личния живот на хората, дори и да са съдии.

А това,което написа Гега е много точно,но хората към които той се обръща нито във форума,нито някъде другаде ,ще посмеят да му отговорят.
stavrev
Потребител

Мнениеот Стоянчо » 16 Мар 2005, 22:24

Още веднаж благодаря за отзивчивостта на всички и най-вече за съветите които ми давате.
Вашата съпричастност ми оказва огромна морална подкрепа, което е повече от безценно.
Относно съжденията на Enigma, кой ще заплати служебно назначената експертиза - разпореждането на съда е да се изплати от ищеца.
А на въпроса на Адресат отговорям, че производството е по чл. 97, ал.1, 3 и 4 от ГПК.
Досега не исках да обявявам това, защото не искам да се сещам дори, камо ли да коментирам, какво правосъдно чудо е преживял ищеца досега за да стигне до предявяване на иск по чл. 97, ал. 4 от ГПК. Сещате се за какво Ви говоря, нали?
Стоянчо

Мнениеот enigma » 17 Мар 2005, 02:48

Това имах предвид. Ами не я плащайте, не могат да Ви накарат - просто подайте писмено заявление, че няма средства и искате заплащането и от сметката на съда. И тогава цялата простотия със служебното назначаване на експертиза увисва във въздуха. После е ясно, че решението няма да е във ваша полза, но това е ясно за всички.
enigma

Мнениеот korsar » 17 Мар 2005, 08:35

Хей, "адресат",
За какъв ЗАП и за какво административно производство говориш ?!
Човексът изрично сочи, че предявеният иск е по чл.97, ал.4 ГПК.
korsar
Младши потребител

Мнениеот адресат » 17 Мар 2005, 09:42

Колега, какъв е иска се уточни след въпроса ми.
адресат

Предишна

Назад към Взаимопомощ