начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Едно рамо на студентите?!?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Едно рамо на студентите?!?

Мнениеот verona » 14 Юни 2002, 15:08

След около месец приключвам трети курс и имам голямо желание да започна работа в адвокатска кантора :)) Сигурна съм, че и много други колеги са изправени пред същия проблем - огромно желание за канцеларска работа (секретар, помощник-нотариус) и липса на възможности. Важно е да се запознаем с нещата от първа ръка. Ако има възможност някой да ми предложи работа по специалността, приемам предложения. Подробности - за желаещите :)
verona

RE: Едно рамо на студентите?!?

Мнениеот hebigatsu » 14 Юни 2002, 15:31

Посочи поне в кой град си или къде искаш да постажуваш???????
hebigatsu
Активен потребител

RE: RE: Едно рамо на студентите?!?

Мнениеот пейо » 14 Юни 2002, 17:05

Това е добър повод и аз да попитам дали някой, занимаващ се по някакъв начин с проблемите на интернет и компютърното право, няма нужда от помощник. Моите интереси са насочени предимно в тази област, но без помоща на опитен юрист едва ли ще успея да се развия достатъчно бързо и качествено. Студент съм в СУ и става въпрос за София.
пейо

RE: RE: Едно рамо на студентите?!?

Мнениеот verona » 14 Юни 2002, 18:01

Да, едно, мисля, необходимо уточнение, hebigatsu :)) Живея в София. Интересите ми са насочени предимно към търговско право и към проблемите на развиващите се в момента информационни технологии. Работя отлично с компютър, съответно с издигнатия в култ Microsoft Office :)), запозната съм с работата с основните правно-информационни системи, боравя свободно с английски, немски и руски. Останалото - от вас :)
verona

RE: RE: RE: Едно рамо на студентите?!?

Мнениеот kovachev » 15 Юни 2002, 09:23

Popitaite w O.R.A.C, mislia che naskoro mi se miarna obiawa che priemali stajanti s podobni kachestwa. Mislia cha nai malkoto schte Wi nasochat. Uspeh
kovachev
Потребител

RE: RE: RE: RE: Едно рамо на студентите?!?

Мнениеот miro » 15 Юни 2002, 12:06

miro
Нов потребител

RE: RE: RE: RE: RE: Едно рамо на студентите?!?

Мнениеот verona » 15 Юни 2002, 14:55

Да, имам предвид O.R.A.C., запозната съм с изискванията. Благодаря ви!
verona

Назад към Взаимопомощ