начало

Двама нови граждански съдии встъпиха в Софийския апелативен съд Двама нови граждански съдии встъпиха в Софийския апелативен съд

Необходим ли е МНОГОЛИКИЯ ДОСАДНИК на ФОРУМА на ЛЕКС.БГ ?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Необходим ли е МНОГОЛИКИЯ ДОСАДНИК на ФОРУМА на ЛЕКС.БГ ?

ДА. Участници като него са коректив, на питащите, които не могат да се ориентират правилно къде да си поставят въпроса.
30
33%
НЕ.
62
67%

Общо гласове : 92

Мнениеот JoyBringer » 25 Авг 2007, 13:11

Ох, още ли се занимавате с Лютия??
По-добре на хората в устата, отколкото в краката :wink:
Лютият внася нещо различно и е готин!
Поне има характер, за разлика от безличните хорица без собствено мнение,които са много удобни!!!
JoyBringer
Потребител

Мнениеот kolelo31 » 25 Авг 2007, 20:57

Здравейте отново на всички:)))
Много съм ентусиазиран да съобщя на всички откритието, което направих съвсем случайно преди малко:)))))))
Мога да заявя ,че lyutiyat 100% е адвокат Светлозар Литман от Пловдив!!!100%!!!!
Това се потвърждава от едно негово мнение в друг форум, където съобщава адреса си.Ако сравните - точно това е адреса на Светлозар Литман.:))))Хо хо хоо.....Много съм доволен:))))

А въпросното мнение е следното:
"lyutiyat
А когато интернетдоставчиците безобрназничат по същия ред явно трябва да се подхожда ! Прокарват си кабелите където и както искат, през чужди имоти и без дори да попитат !... Това да не би да е по-малко безобразие ?
.......................................

ГОСПОЖИ и ГОСПОДА ,

Издирвам неизвестен интернет доставчик , прекарал кабела си незаконно през имота ми на ул. „ Густав Вайганд „ № 2 в гр. Пловдив , захранващ имот на ул. „ Преслав „ № 23 !...
Съществуването на това писмо не означава , че няма да сигнализирам органите на Прокуратурата и МВР за това безобразие , но ако кабелът е Ваш , най-добре ще е да го премахнете незабавно , за да не си създавате неприятности !...
В случай, че прекарания през имота ми кабел не е Ваш, МОЛЯ за извинение за създаденото Ви безпокойство !... "
Край на цитата.
Линкът е този:http://portal.bg/news.php?cat=main&read=20050109001

Какво ще кажете сега, Господин...?:))))))

lyutiyat:"Нямам нищо общо с г-н Литман, за когото ме смятат...
" - дали????:)))))
kolelo31
Младши потребител

Мнениеот kolelo31 » 25 Авг 2007, 22:14

Скъпи господин Светлозар Литман - с прякор lyutiyat и KCN_kg, явно доста се срамувате от изстъпленията си във форума щом продължавате да отричате очевидното:))))
kolelo31
Младши потребител

Мнениеот variniq » 25 Авг 2007, 22:37

"...Много съм ентусиазиран да съобщя на всички откритието, което направих съвсем случайно преди малко:)))))))
Мога да заявя ,че lyutiyat 100% е адвокат Светлозар Литман от Пловдив!!!100%!!!! ..."
Голямо откритие, няма що...И нас какво ни интересува това? Някой интересува ли се Вие кой сте? Това, което правите е повече от отвратително! Едва ли г-н Лютият се нуждае от моето мнение, виждам, че успешно се справя с всички нападки сам, но разберете най-после, че направо сте жалки вече в опита си да го злепоставяте. Впрочем, кучето си лае, керванът си върви...(Това пале няма ли си друга работа, та се дере напразно? И дори си въобразява, че някой ще му каже браво за всичките заяждания тук!) Ако някой би трябвало да се интересува от личността зад ника "Лютият", това сме всички ние, на които е помогнал, за да можем лично да му благодарим! Призовавам Ви да спрете грозните си излияния! Не юристът, а Вие се излагате, проумейте най-после, че правите клоунски сеир и станахте наистина за смях!
variniq
Младши потребител

Мнениеот klod » 25 Авг 2007, 23:42

kolelo31 написа:Здравейте отново на всички:)))
Много съм ентусиазиран да съобщя на всички откритието, което направих съвсем случайно преди малко:)))))))
Мога да заявя ,че lyutiyat 100% е адвокат Светлозар Литман от Пловдив!!!100%!!!!
Това се потвърждава от едно негово мнение в друг форум, където съобщава адреса си.Ако сравните - точно това е адреса на Светлозар Литман.:))))Хо хо хоо.....Много съм доволен:))))

А въпросното мнение е следното:
"lyutiyat
А когато интернетдоставчиците безобрназничат по същия ред явно трябва да се подхожда ! Прокарват си кабелите където и както искат, през чужди имоти и без дори да попитат !... Това да не би да е по-малко безобразие ?
.......................................

ГОСПОЖИ и ГОСПОДА ,

Издирвам неизвестен интернет доставчик , прекарал кабела си незаконно през имота ми на ул. „ Густав Вайганд „ № 2 в гр. Пловдив , захранващ имот на ул. „ Преслав „ № 23 !...
Съществуването на това писмо не означава , че няма да сигнализирам органите на Прокуратурата и МВР за това безобразие , но ако кабелът е Ваш , най-добре ще е да го премахнете незабавно , за да не си създавате неприятности !...
В случай, че прекарания през имота ми кабел не е Ваш, МОЛЯ за извинение за създаденото Ви безпокойство !... "
Край на цитата.
Линкът е този:http://portal.bg/news.php?cat=main&read=20050109001

Какво ще кажете сега, Господин...?:))))))

lyutiyat:"Нямам нищо общо с г-н Литман, за когото ме смятат...
" - дали????:)))))
ГОЛЯМО БРАВОООООО!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
klod
Младши потребител

Мнениеот klod » 25 Авг 2007, 23:44

kolelo31 написа:Скъпи господин Светлозар Литман - с прякор lyutiyat и KCN_kg, явно доста се срамувате от изстъпленията си във форума щом продължавате да отричате очевидното:))))
БРАВООО,разсея дори и минималните съмнения. :lol: :lol: :lol:
klod
Младши потребител

Мнениеот kolelo31 » 25 Авг 2007, 23:56

Variniq, щом искате да благодарите на Lyutiyat, трябва моите "клоунски" изпълнения да Ви радват, а не да Ви ядосват, защото Ви предоставям уникалната възможност да му благодарите лично:))).Ако не бях разкрил истинската му самоличност нямаше да имате тази възможност, нали?:)
Сега с чиста съвест може Вие и всичките му екзалтирани фенове във форума да си направите фен клуб: "Литман forever" и да си организирате клубни срещи, на които да го благославяте......
А като си помисли човек, че всичко това би било невъзможно, ако не знаехте кой е в действителност.................
kolelo31
Младши потребител

Мнениеот klod » 26 Авг 2007, 00:01

KCN_kg написа:
kolelo31 написа:

Типичен пример на болен мозък !... И на просташки фалшификации
:D :D :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Драги "умнико " ,
Не забелязвате ли, че става въпрос за ЦИТАТ на обявление , посочено като илюстрация от моя страна ?
Моето мнение е над многоточието, след което следва цитата!...

Ама за да разбереш това е нужно нещо повече от това, да си "тъпоъгълен триъгълник " ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Дано и "слепите" да "видят" истината.KCN_kg e регистриран на 25.08.07,когато за пореден път го разконспирираха :lol: Г-н Литман застанете като мъж зад мненията си. :lol:В интерес на истината някои от тях са доста компетентни,но повечето са идентични.
klod
Младши потребител

Мнениеот klod » 26 Авг 2007, 00:05

kolelo31 написа:Variniq, щом искате да благодарите на Lyutiyat, трябва моите "клоунски" изпълнения да Ви радват, а не да Ви ядосват, защото Ви предоставям уникалната възможност да му благодарите лично:))).Ако не бях разкрил истинската му самоличност нямаше да имате тази възможност, нали?:)
Сега с чиста съвест може Вие и всичките му екзалтирани фенове във форума да си направите фен клуб: "Литман forever" и да си организирате клубни срещи, на които да го благославяте......
А като си помисли човек, че всичко това би било невъзможно, ако не знаехте кой е в действителност.................
Още веднъж БРАВО :lol:
klod
Младши потребител

Мнениеот variniq » 26 Авг 2007, 08:36

:D "...предоставям уникалната възможност да му благодарите лично:)))..." Нужно ли е да Ви казвам проява на какво са всичките Ви безсмислени драсканици тук? Предоставяте ми възможност, хахаха! :D :D :D Разсмивате ме...:D :D :D Мислите ли, че ще чакам да лъсне Вашата глупост, за да направя нещо, когато искам? Вие в ред ли сте да се опитвате да разкриете самоличността на човек, който не е нарушил абсолютно с нищо закона във форум в Интернет? Защо въобще ровите със зъби и нокти някой да го направи? Наистина ли си вярвате, че този някой е толкова луд, за да играе по парцаливата Ви гайда? Аз не съм юрист, но ми се струва, че опитвайки се да разкриете самоличността на някой в Нета, бихте го изложили на опасност и би следвало да има съответните санкции за това. Вече и децата знаят как да се пазят, а Вие искате това от адвокат! Отдавна станахте за смях! Циркът продължава... :shock: :shock: :shock: Пийте нещо, успокойте се, стига сте се пенили, ние си го благославяме и без членство в препоръчания от Вас пубертетски клуб, забавляваме се на глупостта Ви и въобще не ни интересува Вашето мнение... :D И накрая поздрав от мен, защото, макар да спорим тук, не изпитвам никаква злоба към Вас, напротив, забелязах колко сте мъъъничък и колко много се нуждаете от психично здраве... :D :D :D Аз също приключвам с тази тема. :D :D :D
variniq
Младши потребител

Мнениеот kolelo31 » 26 Авг 2007, 18:44

И аз приключвам участието си в тази тема. Само мога да кажа на variniq и г-н Литман /KCN_kg ,lyutiyat/ да са живи и здрави - добре се позабавлявах на техен гръб, особено на гърба на втория:)))
А на klod - благодаря за подкрепата:))
kolelo31
Младши потребител

Re: Как сега да те наричам?

Мнениеот donna » 03 Юни 2008, 21:59

Я се попитайте колко спечелиха собствениците от влизането ви от реклами само :lol: ,колкото и да го триете пак ще е тука ей така от рекламите в сайта се печели ,а не от писане във форума.
Тоя е добре платен щатен и понеже заради форума влизат и доста др. потребители и пак се печели от реклами ,предлагам LEX да ни плаща.
donna
Старши потребител

Мнениеот hasplu » 04 Юни 2008, 10:22

prnedev написа:Предлагам вече да не се банира г-н Лютият коммандер, сега Спаммер13.
Не че е трудно да се познае стилът на писане, но човек забравя как да се обръща към човека.
Та ако е възможно, нека да се остави един никнейм от който да пише спокойно. Все пак г-н Лютият се клонира принудително, а не за да не го познаят хората.

Съгласен съм с теб Преславе!
Така ще ни е по лесно да си го делкаме.
Че то аман - още не можем да изчистим простоттиите му със старите 20 ника
Аватар
hasplu
Потребител

Re: Как сега да те наричам?

Мнениеот REVOLUTION » 04 Юни 2008, 10:23

donna написа:Я се попитайте колко спечелиха собствениците от влизането ви от реклами само :lol: ,колкото и да го триете пак ще е тука ей така от рекламите в сайта се печели ,а не от писане във форума.
Тоя е добре платен щатен и понеже заради форума влизат и доста др. потребители и пак се печели от реклами ,предлагам LEX да ни плаща.

Права е donna , триенето няма да помогне, а и смятам , че е нефункционално,бана няма да помогне , а и е неправилна такава мярка , доколкото всеки има право свободно да изразява мнения.Според мен е назрял да момента да се открие нов подфорум , със заглавие:”Неюристите питат” :D , или нещо подобно , в който да се поместват всички въпроси на питащите.Така , който колега иска може да отговаря , а Лютия да изразява мнението си.По този начин , другите подфоруми ще се разтоварят от многократно повтарящи се отговори , което ще е поне по-прегледно.Надявам се собствениците на сайта да реагират адекватно.
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот hasplu » 05 Юни 2008, 12:08

спермер - да не се вживяваш кат валяк нещо? :D :D :D :D а включи на втора, че зацикли :D :D :D :D
Аватар
hasplu
Потребител

Мнениеот spgergov » 18 Юни 2008, 19:32

spammer13 написа::D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Мисля, че крайно време е да се разбере, че не ние съществуваме покрай "Лекс"-а , а "Лекс"-а съществува покрай нас ..............
И когато говоря за " простаците -питащи " някои се сърдят- ами я погледнете и си направете статистика колко от въпросите започват с "МОЛЯ " , "АКО ОБИЧАТЕ...", "ЩЕ БЪДЕТЕ ЛИ ЛЮБЕЗНИ... "
Единици !...
Болшинството са с начален израз "[b]Искам
..." , "Имам нужда ... " , "Казусът ми е следния... " !...
Поне да бяха се научили как да задават въпроси , простаците-питащи , когато просят безплатна консултация !
Ако отговаряш на въпросите на такива , се обръщаш на аргатин на простака - вършиш му работа безплатно, като че ли с нещо е заслужил !...
А той дори не ти е демонстрирал ЕЛЕМЕНТАРНОТО уважение !...
Направо ми е жал за колеги, които влагат труд, знания , умения , опит , за да удовлетворяват мераците на подобни персони...
Жал ме е , защото това означава да плюеш на собственото си достоинство и да помагаш на нахални, невъзпитани и арогантни простаци безплатно !

Приятелю(позволявам си да те нарека така),влязох тук просто да попитам нещо,но май ще се съглася със всеобщото мнение за юристите(да ме прощават повечето)...Аз съм лекар,и ще те посъветвам да погледнеш във здравните форуми.
То и при нас консултациите са с пари ,ама чак толкова...
Жив и здрав!!! :)
spgergov
Нов потребител

Мнениеот bay4o » 19 Юни 2008, 13:02

Бре, бре, има ли колеги, които да помнят Другарските съдилища?
Бравос, най - хубавото е да се обиждаме на инакомислещите, дори и техните мисли /или нещо друго/ да не ни харесва.
bay4o
Потребител

Мнениеот spgergov » 19 Юни 2008, 22:45

В случая става въпрос за възпитание , за отношение , а не за пари ...
Ама то който където го сърби ... :D :D :D :D :D :D[/quote]

Моля за извинение,но явно вие не сте ме разбрали.В цитата се набляга на [i]безплатна консултация.Имам предвид,че не всичко е пари :)
Когато някой ми говори по-простовато и се държи нахално-да го уморя ли?!
spgergov
Нов потребител

Мнениеот spgergov » 21 Юни 2008, 03:00

spydoctor-e,от 15 г.не съм на заплата,и не се оплаквам.Мишоци има навсякъде-и в правото,и в медицината(за жалост).С леките напътствия на мой приятел,известен и преуспяващ адвокат(от когото знам,че правото е гола диплома,а след това къртовски труд,и невероятна ориентация из закони ,наредби,правилници и пр.),съм спечелил няколко дела.Лаик съм в правото -да,но проблема който поставих тук,няма прецедент.Който иска-да не отговаря на запитванията във форума-били те възпитани,или не.Има си места,където да се споделя и обсъжда т.н.конфиденциална информация.Направете си платен сайт за правни консултации.
Който лети високо,отвисоко пада!!! :wink:
spgergov
Нов потребител

Мнениеот donna » 21 Юни 2008, 07:16

spgergov написа:spydoctor-e,от 15 г.не съм на заплата,и не се оплаквам.Мишоци има навсякъде-и в правото,и в медицината(за жалост).С леките напътствия на мой приятел,известен и преуспяващ адвокат(от когото знам,че правото е гола диплома,а след това къртовски труд,и невероятна ориентация из закони ,наредби,правилници и пр.),съм спечелил няколко дела.Лаик съм в правото -да,но проблема който поставих тук,няма прецедент.Който иска-да не отговаря на запитванията във форума-били те възпитани,или не.Има си места,където да се споделя и обсъжда т.н.конфиденциална информация.Направете си платен сайт за правни консултации.
Който лети високо,отвисоко пада!!! :wink:

:lol: Платен сайт ,има такъв ,но е пълна пронография и смешка . Голяма част от мненията са копи пейс от лекса . Друга хич я няма . Познавайки голяма част от питащешите там и знаейки ,че на поне 50% от тях съм помагала и обеснявала ,направи си сметка за нивото .
С две думи който иска да пише ще пише ,който не няма.
donna
Старши потребител

Предишна

Назад към Взаимопомощ