начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

затруднена

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: затруднена

Мнениеот донна2 » 31 Окт 2004, 23:06

Точно за това не обръщай внимание ,карай напред!
донна2

Мнениеот vagabon4o » 01 Ное 2004, 01:22

да започва дуела,какво ви става бе хора ама на спор го обърнахте
Аватар
vagabon4o
Младши потребител

Re: за monteskio

Мнениеот затруднена » 01 Ное 2004, 15:35

Който каквото коментари иска да отправя.Аз съм ти благодарна за помощта monteskio и смятам да направя точно както ме посъветва.
Успешна седмица!!!
затруднена

Мнениеот monteskio. » 01 Ное 2004, 16:37

Какво му трябва на човек след такива благи думи.........)))))))

MONTESKIO
monteskio.

Мнениеот затруднена » 02 Ное 2004, 01:13

ами да ми отговорите с подобни например
затруднена

Мнениеот monteskio. » 02 Ное 2004, 09:35

Затруднена,
Пожелавам Ви успех при заведените Искови Молби, сигурен съм , че ще се справите, още повече, че след като представихте част от казуса тук - във форума, си личи, че сте сериозен юрист, който желае да се развива.

MONTESKIO
monteskio.

Мнениеот затруднена » 02 Ное 2004, 12:17

хахахахаха
чудесни благи думи monteskio.От там само си личи ,че сте роден юрист:)
Така ме е страх като дойде момента да се явя в съда.Може би затова до сега не съм се заела сериозно с това:)
затруднена

Мнениеот 444 » 02 Ное 2004, 12:22

EHOOOOOO, vie dvamata, da ne vzemete da vlezete v griah???.......
444

Мнениеот затруднена » 02 Ное 2004, 12:46

хахахаха.В библията не е упоменато като грях да изпитваш симпатия към виртуален познат :))))))))))
затруднена

Мнениеот monteskio » 02 Ное 2004, 14:08

Затруднена,
Ако се нуждаеш от подкрепа, било тя и виртуална, за да бъдеш поне малко по-уверена в себе си, което от своя страна ще спомогне да се представиш в Съда по начин, който ти би искала - за да спечелиш делата, при което ще докажеш на себе си , че си наистина ЮРИСТ, то ТАЗИ ПОДКРЕПА Я ИМАШ КАКТО ОТ МЕН, ТАКА И ОТ ВСИЧКИ КОЛЕГИ ВЪВ ФОРУМА))))

P.S.Също така, трябва да се стремиш към успеха и заради хората около теб - мъжа ти, бебчето и всички останали))))))

MONTESKIO
monteskio
Активен потребител

Предишна

Назад към Взаимопомощ