начало

Пенсиониран прокурор към членовете на ВСС: Пожелавам ви да дочакате този щастлив момент Пенсиониран прокурор към членовете на ВСС: Пожелавам ви да дочакате този щастлив момент

Аз съм майка на 6 деца

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: mnogodetnite maiki

Мнениеот razli4na » 09 Фев 2009, 16:52

Вижте, ние сме юристи. Давайте директно! Финансова помощ ли очаквате от нас? Щото ако е така, ние обичаме да сме конкретни- колко, къде, по коя сметка и пр.
razli4na
Активен потребител

Мнениеот danisedem » 09 Фев 2009, 17:00

Разбрах ,че сте юристи.Просто не съм много веща в интернет форумите.Попаднах на този .Аз дори не знам как стават даренията. Просто това е по четен сайт за това писах тук.Аз дори нямам банкова сметка като изключим тази за детските добавки.Ако знаех би могъл да ми помогне да съм се обърнала директно към него.Трябва ми помощ само за момента не съм спряла да си търся работа.Благодарна ще съм на каквато и да е помощ.
danisedem
Младши потребител

Мнениеот karanedeff » 09 Фев 2009, 17:13

Дай IBAN - НОМЕР НА БАНКОВА СМЕТКА
и трите си имена по ЛК
Както каза Различна ние сме юристи. Форумното разузнаване ще провери това онова и като установи, че изнесеното от Вас отгонаря на истината може и да ви помогнем кой с колкото може.
Правихме го предколедно с SMS на сайтове посочени в началото на форума, може да го направим пак.
Последна промяна karanedeff на 09 Фев 2009, 17:18, променена общо 1 път
http://inscribe.free.bg/cgi-php/phpbb3/index.php
Аватар
karanedeff
Активен потребител

Мнениеот danisedem » 09 Фев 2009, 17:17

Ясно ми е но просто нямам банкова сметка.На тази на която ми превеждат детските не и знам номера защото съм ползвала само дебитната карта към нея.Просто не ми се е налагало някой да ми превежда пари по нея.Може да ви звучи идотско но е така
danisedem
Младши потребител

Мнениеот karanedeff » 09 Фев 2009, 17:20

danisedem написа:Ясно ми е но просто нямам банкова сметка.На тази на която ми превеждат детските не и знам номера защото съм ползвала само дебитната карта към нея.Просто не ми се е налагало някой да ми превежда пари по нея.Може да ви звучи идотско но е така

Отиваш до банката и ти дават едно картонче с IBAN на сметката
Това е
Аватар
karanedeff
Активен потребител

Мнениеот donna » 09 Фев 2009, 17:24

Тази история нещо ми намирисва .
donna
Старши потребител

Мнениеот razli4na » 09 Фев 2009, 17:25

Казах Ви, danisedem, директни сме- право куме в очи
razli4na
Активен потребител

Мнениеот danisedem » 09 Фев 2009, 17:29

С какво точно ти намирисва ?Нима си мислиш ,че злоупотребявам с факта че имам толкова деца?donna не мислиш ли ,че и аз предпочитам да имам постоянна работа вместо да търся помощ та дори и за момента?
danisedem
Младши потребител

Мнениеот razli4na » 09 Фев 2009, 17:46

Специално за форумното разузнаване, поздрав за Каранедев:
http://www.youtube.com/watch?v=bkBYVNrjjIs
razli4na
Активен потребител

Мнениеот danisedem » 09 Фев 2009, 19:23

Да от там съм.Защо да ти звуча познато?Поне до колкото аз знам никой не ми е помогнал до сега.А и аз не крия факта ,че съм търсила помощ.Не съм и писала във разни форуми.Имало е материали побликувани за мен и семейството ми ,но съм и споменала ,че никой не се е отзовал.И още нещо работила съм мнго неща и никога не съм подбирала.Всичко,което казвам може да се провери даже и това колко време съм работила.Не бих излъгала за нещо,което може да се провери лесно.
danisedem
Младши потребител

Мнениеот danisedem » 09 Фев 2009, 19:27

Да права съм всички мислят ,че правя деца да получавам пари. Е това е нямам какво повече да добавя.В интерес на истината всеки може да попадне в това положение.
danisedem
Младши потребител

Мнениеот danisedem » 09 Фев 2009, 19:31

И между другото се скъсват да те наемат като разберат семейното ти положение
danisedem
Младши потребител

Мнениеот danisedem » 09 Фев 2009, 19:54

А Вие ,която ме обвинявате в мрънкане знаетели,че аз си имах добра работа до месец октомври .Нищо ,че бях сервитьорка в денонощно заведение и работех без осигуровки само за да съм на работа.Наложи се да вляза в университетска болница във Варна със най малкия ми син със съмнения за теласамия.И поради дългото ми отсъствие останах без нея.Това също може да се провери.Не знаете но ме обвинявате.Упреквате ме без да ме познавате.
danisedem
Младши потребител

Мнениеот oleandor » 09 Фев 2009, 19:56

Даниела, а как си с албанската музика ? Повече ли ти харесва от българската или сръбската ?
oleandor
Нов потребител

Мнениеот danisedem » 09 Фев 2009, 19:59

Винаги съм казвала,че харесвам всякаква балканска музика, книги и политика
danisedem
Младши потребител

Мнениеот oleandor » 09 Фев 2009, 20:21

Но албанската най-ти е на душа , нали ? :D :D :D
oleandor
Нов потребител

Мнениеот karanedeff » 09 Фев 2009, 20:43

razli4na написа:Специално за форумното разузнаване, поздрав за Каранедев:
http://www.youtube.com/watch?v=bkBYVNrjjIs

тенкю бейби :wink:
а това е от мен Tina Turner - Simply the best
И те чакам ТУК
Лютий, знаем че си печен, ама а успойкой топката малко - стига си си сменял никовете.
Не всеки ден има интересни теми - като тая да кажем.
Я ме виж от колко време не вземам участие.
Даже съм готов да ти простя дето се опитваше да ме имитираш, но престани да имитираш когото и да е било. Не върви, веднага си проличава....
А за форумното разузнаване - бравос!!!
Да се надяваме и други колеги да се включат.

Към авторката на темата - призовах те да си кажеш имената по ЛК и да дадеш IBAN - не го правиш - това веднага кара колегите да си мислят, че нещо не е така както изглежда на пръв поглед ....
Как беше адвокатскта поговорка - На лекар всичко се показва, на адвокат всичко се казва
Последна промяна karanedeff на 09 Фев 2009, 21:22, променена общо 1 път
Аватар
karanedeff
Активен потребител

Мнениеот danisedem » 09 Фев 2009, 20:44

Нормално.Първо в сайта с игрите влизат децата ми.Второ не мисля,че да влизаш да гледаш или да теглиш музика е престъпление пък било и албанска.Другото да zoom има моя регистрация.Еи? Там май влизат и други,който са на работа.Може да се работи и пак да влизаш там.А за viki-m там пишат хора,който имат нужда от някаква помощ свързана с компютъра.Нормално при положение ,че сама съм се учила сама да имам много въпроси.Всеки му се налага да пита.Но както виждам никъде не пише да искам нещо.
danisedem
Младши потребител

Мнениеот danisedem » 09 Фев 2009, 20:52

Когато децата ми имат нужда да влязат някъде също ползват тава име.А във връзка с трите ми имена по лична карта не е проблем мога да ги кажа Даниела Колева Иванова ,но не мисля,че бих публикувала банкова сметка в интернет пространството.Всеки може да я използва както иска.Но в случая нямам.По точно имам за превода на детските ми добавки,но не ми се е налагало да я ползвам и не я знам.Ползвам само картата. Знаете ли виждала съм много хора да искат помощ,но никога не съм виждала такова плюене.Вие това правите.
danisedem
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Взаимопомощ