начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Търся си жена - съдия до 42 г. с цел създаване на семейство

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Търся си жена - съдия до 42 г. с цел създаване на семейство

Мнениеот boyan27 » 20 Май 2011, 14:52

winnerbg написа:
boyan27 написа:Друго, което трябва да знаят бъдещите кандидатки е че съм момче от семейство, не съм някакъв ашлак.

Сиреч, изоставените деца, децата, които са израстнали при разделени родители и сираците са ашлаци? До тук с доброто впечатление от теб, Боян. Спри да пишеш, защото излагаш на показ същността си ...
А що се отнася до личния ти проблем, запомни, че висшето образование възгордява, а любовта назидава. Опомни се! Слез на земята ...

Не искам мнението ми да остава подобно впечатление. Но смисълът, който вложих, е че не съм израсал по улицата.

julieta_9 написа:Бояне, аз дали мога да кандидатствам за съпруга?
Все още не съм съдия, но твърдо съм решила да стана.
И като стана съдия няма да имам време да се омъжа, та ако нещо , сега докато съм малко по -свободна, можем да се разпишем.
Много съм симпатична, необвързана,ученолюбива и трудолюбива.
Какво ще кажеш?!

Ако си свестно момиче, защо не.

nk7702n написа:
boyan27 написа:Трябва да призная, че пристъпих с известни резерви към писането на тази тема, поради нормалните опасения, че ще бъда подложен на присмех. Ако попитате приятелите си, или само дори познатите, как са се запознали с настоящите си половинки, едва ли ще има една и съща история, всъщност сигурен съм, че няма да има една и съща.
Когато бях стажант в СРС ми правеше впечатление, че жените там са масово необвързани. А истината ,е че си гледаха работата добре. Какъв парадокс - стараят се да дадат честен и справедлив процес, а впоследствие живота им поднася самота, заради трудолюбието им. И тъй като съм завършил в СУ, а както знаете там яко се учи, горе-долу знам какво е да си излоиран от социалния живот. Аз съм красиво момче и не страдам от липса на женско внимание, но попадам все на неподходящи жени, които не са толкова трудолюбиви и някак живота им минава от заведение в заведение, а не това е неговият смисъл. Съзнавам че съдиите са предпазливи и едва ли туко-така биха ми писали, но ако не опитам няма да намеря подходящата за себе си. За мен подходяща е тази, която знае цената на успеха от постигнатото, има цели в този живот и вижда смисъл в семейството. Друго, което трябва да знаят бъдещите кандидатки е че съм момче от семейство, не съм някакъв ашлак. Твърдо съм за женската еманципация!!!Не се стремя да опиша съвършен мъж, а да представя себе си максимално ясно, като не оставям съмнение в своята сериозност.

Знаете ли, ако бяхте започнали така, честно и открито, никой не би Ви се подигравал. А, иначе аз, от женска гледна точка мога да кажа, че първият пост наистина звучи смешно и несериозно. Да не мислите, че някоя сериозна жена би обърнала внимание на онова горното писание. Освен това, защо смятате, че най - важна за взаимоотношенията е професията!? Най - важно е да има любов, разбирателството, уважение, хората да могат да съжителстват нормално заедно, а не да се избият при първия възникнал житейски проблем.

Подходът ми е да бъда честен и откровен
nk7702n написа:Освен това, като започнете да се " хвалите", че имате самостоятелно жилище и сте от " семейство" какви асоциации ще събудите у жените? Ще решат, че разчитате само на материалното, каква избраница тогава ще се появи - повърхностна материалистка, естествено или още по - лошо - празноглава.
Показвайте най - доброто от себе си като човек - интелекта, духовните потребности, чувство за хумор, ако имате такова и т.н.

Жените не искат да вземат някои, който да им виси на врата, поради това споделих тези факти. Чувството за хумор ще се разбере на самата среща, а духовното на втората третата.
boyan27
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 20 Май 2011, 14:53

:roll:
Не знам, мисля сме несправедливи някак... аз обикновено кредитирам доверие и след пост втори, с малки изключения, защото харесах прямотата ви- пожелавам успех.

Смятам, не сте писал на точното място, въпреки това- кой знае... :wink:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 20 Май 2011, 14:56

Аз също Ви пожелавам успех!
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот hidden » 20 Май 2011, 19:48

nk7702n написа:Най - важно е да има любов, разбирателството, уважение, хората да могат да съжителстват нормално заедно, а не да се избият при първия възникнал житейски проблем.

+1
Поздрави, nk7702n, харесвам Вашите мнения!
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 20 Май 2011, 20:01

Благодаря Ви, hidden!
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот Standbay » 20 Май 2011, 22:18

boyan27 написа:...Търся си жена - съдия до 42 г. с цел създаване на семейство.
...

Хю Грант написа:не ми открадвай темата на дискусията! Ти за авторски права чувал ли си, бе? Освен това правиш всичко много пошло...... и чисто майтапчийско. А аз не се шегувах! Юристките заслужават по- голямо уважение от темата на твоята подигравателна дискусия.

На Хю Грант темата не я намирам, но карай - сигур се е уредил, а и други покрай него, щото имаше в продължението на неговата тема дори баджанаци 8)
П.П. Добре че модераторите смениха заглавието на темата - твоето е квалифицирано добре от гранда :!:
Дай ми фактите, за да ти дам правото!
Аватар
Standbay
Потребител

Мнениеот namakak » 20 Май 2011, 23:21

boyan27 написа:Здравейте!
Името ми е Боян и съм от гр. София. На 27 години съм. Търся си жена - съдия до 42 г. с цел създаване на семейство.
Знам, че обявата се струва шантава. Но също така зная, че повечетожените съдии са масово неомъжени, необвързани, а те са толкова красиви жени. Те нямат социални контакти и им е трудно да ги създадат поради голямата натовареност. Аз имам работа и самостоятелно жилище. завършил съм и Международни отношения. Зная два езика. Романтичен и любвеОБИЛЕН мъж съм, мога да готвя, имам навика да пера на ръка и да мия пода с парцал.

Тази обява не е шега, сериозна е!

и АЗ СЕРИОЗНО ШЕ ТИ ОТГОВОРЯ!
Колкого по грозна дъщеря на съдия си намериш толко повече ше научиш за в бъдеще.Така че научи за в бъдеще,па ще говорим и за наднабори.То нали знаеш любовта от скандал ставала,та току виж станала и при вас,донаборните :lol: Нали се с нещо требва да се интелигентствате в спора,за да се забележите.Учи бе момче,па Удари най-убавата и най-корумпираната :twisted: Та да има за какво да ти ръкоплескаме :wink:
Аватар
namakak
Потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 20 Май 2011, 23:51

Удари ни радиацията и това е.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот DEKAH » 21 Май 2011, 00:34

От броене на пари съм изтървал хубавата тема.

Всъщност, да отбележа, че съдиите хич нямат време да четат в този форум /че и в други/.

С оглед на имотното Ви състояние, е твърде вероятно да си навлечете интереса на млади девойки от провинцията, които желаят обвързване с млад, интелигентен, образован и не на последно място, състоятелен младеж като Вас.

Пожелавам Ви успех в това така трудно начинание.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот donna » 21 Май 2011, 09:57

:D Туй в раздел взаимопомощ , вместо да му приказвате тука и да го насърчавате за разни врели некипели , вземете ,че му намерете булка , разпространете му обявата по съдилищата , много ще му се зарадват , един съвет кат си търсиш по тоя начин изгора , земи си "извади" и едно удостоверение за психическа годност , та да са спокойни булките ,че всичко е наред.
donna
Старши потребител

Мнениеот eliana » 21 Май 2011, 17:22

И едно свидетелство за съдимост да си извади и различните удостоверения,че
от това,което беше написал в началото се чудех в сферата на какво ли са му
международните отношения и какво точно пере,та си търси булка-съдийка.... :D
eliana
Потребител

Мнениеот donna » 21 Май 2011, 17:38

eliana написа:И едно свидетелство за съдимост да си извади и различните удостоверения,че
от това,което беше написал в началото се чудех в сферата на какво ли са му
международните отношения и какво точно пере,та си търси булка-съдийка.... :D

Туй свидетелство за съдимост за кво ме у ,пред Комисия „Професионална етика и превенция накорупцията” при ВСС ли ще се отчита.
donna
Старши потребител

Мнениеот eliana » 21 Май 2011, 19:47

Пред булката -съдийка ще се отчита ,дали не е от "контингента" , щото тука във форума може да твърди всичко.
eliana
Потребител

Мнениеот donna » 21 Май 2011, 20:21

За съпрузи няма забрана дали да са от контингента или не. Виж там по етичния кодекс им друго нещо.
donna
Старши потребител

Мнениеот djandarin » 21 Май 2011, 20:30

nk7702n написа:Най - важно е да има любов, разбирателството, уважение, хората да могат да съжителстват нормално заедно, а не да се избият при първия възникнал житейски проблем.

По повода се сетих за един виц:
След първата брачна нощ булката звъни на майка си:
-Майко прибирам се, не мога така, такъв скандал стана снощи, направо ужас...
-Спокойно дъще, при всички млади семейства е така, недей да се тревожиш.
-Ох, добре! А с трупа какво да правя?
"There is no justice, only I exist."
Аватар
djandarin
Потребител

Мнениеот nk7702n » 21 Май 2011, 21:42

:D На това му се вика черен хумор...
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 21 Май 2011, 21:56

Темата е много жълта, но е необходима.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 21 Май 2011, 22:10

Иване, защо мислиш, че е необходима, да разберат мъжете какво и как да търсят ли!? :D или просто заради забавния елемент от дискусията?
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот donna » 21 Май 2011, 22:36

Темата е просто един майтап нищо по-вече , що я взехте толкоз на сериозно .
donna
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 21 Май 2011, 22:48

Дона, то хем е голям майтап, хем като се замисли човек създаването на семейство си е сериозна и отговорна задача... Ама,общо взето, забавният момент надделява. :wink:
nk7702n
Старши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Взаимопомощ