начало

Пенсиониран прокурор към членовете на ВСС: Пожелавам ви да дочакате този щастлив момент Пенсиониран прокурор към членовете на ВСС: Пожелавам ви да дочакате този щастлив момент

Аз съм майка на 6 деца

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: mnogodetnite maiki

Мнениеот danisedem » 09 Фев 2009, 23:21

Donna ще използвам всичко ,което ми прати.Не знам как да ти благодаря.Но все пак надеждата ми е,че все някоя фирма от тия където съм търсила работа ще ми отговори.
danisedem
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 09 Фев 2009, 23:23

Добре, това за сметката го изяснихме.
Утре отивате да си уредите проблема в банката, за да разберете номера на сметката.
А сега си активирайте личните съобщения. Искам среща с вас.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 09 Фев 2009, 23:47

Не забравяйте, че институциите са създадени само като опора - не е разумно да разчитате само на държава, само на община, само на Банка, само на пенсия - трябва със собствените си усилия да произведете един резултат - тези 5 - 6 - 7 деца, са отличен персонал за собствен бизнес - разбира се след 16 години.
Познавам хора, които работят от 7 - годишни и вече са милионери, поне така казват.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот danisedem » 09 Фев 2009, 23:49

Не съм забравила това,трябвя ми помощ за момента.Далеч съм от мисълта да лежа постоянно у дома и някой да ме храни.Мен или семейството ми
danisedem
Младши потребител

Мнениеот donna » 09 Фев 2009, 23:59

Опитайте да активирате личната си страница.
donna
Старши потребител

Мнениеот donna » 10 Фев 2009, 00:00

ГРЕШКА ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ
donna
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 10 Фев 2009, 00:09

Ванко, моля да не обръщаме темата в психологичен анализ. :wink:
Ако можем да помогнем, кой с каквото може- благодаря.

Аз ще пиша отново в темата на 11, след като се срещна със жената.

А на всички, колеги, които ми имат доверие и ми писаха на лични- благодаря.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 10 Фев 2009, 00:21

Така или иначе, има огромен дисонанс в институциите - може би сами по себе си Социалните са достатъчни - ето жилище са осигурили, макар, че - какви далавери се правят със заменки - бе, не можеше ли, на тази жена да й дадат поне тристаен.
Да не би тристайните да са отменени като апартамент.
Лошо време иде, при такива поощрения към раждаемостта.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот danisedem » 10 Фев 2009, 00:30

Жилището ми не е осигурено от социални грижи.Получих го след скандала покрай Студентско общежитие.Преди това бях доста време в списъците ,но уви.Просто започнах прекалено много да ровя и искаха да ме махнат от главата си.Получих къща преди 4 месеца.Е да да не говоря в какво състояние беше и колко средства ни отне да я оправим.Но съм благодарна и на това.
danisedem
Младши потребител

Мнениеот danisedem » 10 Фев 2009, 00:35

Реално погледнато 66 кв е нищо за 8 човека но е по добре от колкото преди това 44 кв.Поне имам ток и вода.А не като преди това да плащам луди сметки и да нямам накрая.
danisedem
Младши потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 10 Фев 2009, 00:49

Госпожо, причината за проблема Ви е ясна, предполагам, нямате недобро отношение към съветите, изказани Ви тук, предлагам Ви да изчакате утрото и да комуникирате с колегите отново.
Не забравяйте, че който има късмет, го има цял живот.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот danisedem » 10 Фев 2009, 00:52

Нямам негативно мнение за никого.Благодарна съм на всеки,който ми отговори.Разбираемо е, че има такива реакций просто в такива времена живеем.Ще се възползвам от всеки съвет даден ми тук.Благодарна съм за всичко
danisedem
Младши потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 10 Фев 2009, 01:09

И не забравяйте - на адвокат всичко се казва ...
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот danisedem » 10 Фев 2009, 08:32

Никога не съм го забравяла.
danisedem
Младши потребител

Мнениеот razli4na » 10 Фев 2009, 10:24

ехе, вие сте усъмнали...
А ще ни кажете ли каква беше тая щуротия по телевизиите миналата седмица с вас и детето ви. Дали са верни обвиненията към вас?
razli4na
Активен потребител

Мнениеот danisedem » 10 Фев 2009, 10:29

Тази щуротия не беше за моето дете.Аз не съм жената чието дете се натрови със сода каустик,ако това имате в предвид.Дори не сме от един град.Моето дете си е живо и здраво за щастие и беше на детска ясла по това време.Мога и да го докажа.
danisedem
Младши потребител

Мнениеот razli4na » 10 Фев 2009, 10:34

Щото се появиха майки от форума бгмама, които споделиха, че става дума точно за вас, както и че многократно сте злоупотребявали с милосърдието на майките в посочения форум. Стана дума, че и друг път сте наранявали някое от децата си, за да искате парична помощ после да се лекува.
razli4na
Активен потребител

Мнениеот danisedem » 10 Фев 2009, 10:39

Госпожо колкото и да Ви се иска не съм тази жена.Никое от децата ми никога не е влизало в болница с каквито и да е наранявания.Аз съм от Добрич и най малкото госпожата ,която иска да се срещне с мен може да го потвърди след като ме види.А във форума бг мама никога не съм писала.Казах Ви вече мога да го докажа.Не ми преписвайте чужди грехове.
danisedem
Младши потребител

Мнениеот danisedem » 10 Фев 2009, 10:42

Единственото по сериозно заболяване ,заради което съм влизала в болница е миналата година месец октомври с най малкия.Тогава лежахме в онкологично отделение на Университетска болница -Варна .Никога с наранявания.
danisedem
Младши потребител

Мнениеот razli4na » 10 Фев 2009, 10:57

Добре, ще ни кажете ли какво конкретно очаквате от нас? Една от колегите ви предложи дрехи и обувки, не й давате номерата на децата си, питаме ви за банк. сметка- не я давате, като ни говорите врели некипели, че не знаете сметката си /за човек, който борави добре с компютъра, това наистина са врели- некипели, да ме прощавате/, други колеги ви дават съвети относно програми /които съвети намирам за изключително ценни/- и това не ви удовлетворява; от евангелската църква казвате ви помагат, ама пак нещо не е добре. Не сте жената дето натровила детето си със сода каустик, за да иска пари навред, но точно знаете кога се е случило събитието, та даже по това време знаете къде е било най- молкото ви дете, като изобщо никой не е уточнявал, че става дума именно за него. Иначе усърдно участвате в темата, като очевидно успявате да свирите на милосърдните ни нотки.
Надали сте ни посетили, за да лаем дружно колко е слаба соц. политика в милата ни родина, нито пък да ви изливаме съчувствие.
Ще ви призная, че вече започвам да губя търпене и интерес към темата.
razli4na
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Взаимопомощ