начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Бездомните кучета

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Бездомните кучета

Мнениеот Tatul » 14 Май 2004, 11:51

Днес ме захапа един помияр и по то този повод искам да Ви питам имам ли някаква възможност да съдя софииска община. И изобщо има ли някакъз смисъл от това нещо. Не ме интересува толкова дали ще спечеля някакво обезщетения колкото да се повдигне този въпрос и нашата "скъпа" община да се вземе в ръце.
Tatul

Re: Бездомните кучета

Мнениеот Tatul » 15 Май 2004, 09:30

Аре бе хора кажете може ли да се направи нещо. Писна ми всички да седят и нищо да не правят, все пак ние им плащаме заплатите!
Tatul

Re: Бездомните кучета

Мнениеот janica » 25 Май 2004, 15:22

Ami probvai,gelaia ti uspeh!!!No predi tova pitai niakoi ot iuristite kolko 6te ti struva udovolstvieto...ako preceni6 4e si struva az li4no ti stiskam palci
janica

Назад към Взаимопомощ