начало

Непререшаемост на мотивите на съдебното решение по граждански спорове. Тенденции в практиката на ВКС Непререшаемост на мотивите на съдебното решение по граждански спорове. Тенденции в практиката на ВКС

възстановяване на запазена част

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

възстановяване на запазена част

Мнениеот kaktuska » 06 Юли 2007, 10:32

Колеги, имам следната молба: никога не съм писала искова молба за възстановяване на запазена част по чл. 29 от 3Н, ако някой от вас е писал нещо подобно, моля да ми даде съвет. :) благодаря на тия от вас, които биха се отзовали на молбата ми.
kaktuska
Нов потребител

Мнениеот razli4na » 06 Юли 2007, 11:42

Закона за адвокатурата: Чл. 43. (1) Адвокатът не може да поема работа, за изпълнението на която знае или е бил длъжен да знае, че не притежава необходимите знания и подготовка.
Моите уважения, kaktuska, но тук не става въпрос за насока или съвет. Вие просто нямате необходимата подготовка.
Както и друг път съм казвала, призовавам Ви да уважавате професията на адвоката, за да очакваме и другите да я уважават.
razli4na
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ