начало

Непререшаемост на мотивите на съдебното решение по граждански спорове. Тенденции в практиката на ВКС Непререшаемост на мотивите на съдебното решение по граждански спорове. Тенденции в практиката на ВКС

следи ме частен детектив

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

следи ме частен детектив

Мнениеот glupava » 31 Юли 2007, 08:43

Моля ви да ми кажете законно ли е частен детектив да ме проучва и следи по поръчка на злонамерен към мен човек? Къде е границата на вмешателството в личния ми живот? (Уточнявам, че става дума за ревнив човек). Фактите, събрани от детектива служат ли при евентуален съдебен спор? Има ли право някой да ме снима, да издирва телефона ми, при положение, че БТК има ангажимента да не предоставя информация за него, да се сдобива с информация за семейното ми положение, роднините ми и собствеността ми?Изобщо - чувствам се като изнасилена, да не говорим, че това вмешателство ми коства развиване на параноя. Какъв е статута на частните детективи? Лошото е, че нищо не мога да докажа, но информацията ми е точна - проучват ме. Дайте съвет (някакъв). Предварително благодаря.
glupava
Нов потребител

Мнениеот ralitsa » 31 Юли 2007, 11:59

Glupava, честно казано, квото и да направиш, ако някой иска да те следи ще си те следи и никой не може да му попречи в нашата още по- глупава държава... гледай да не ти пука особено и това е... КАКВО КАТО ТЕ СлЕДИ В КрАЙНА СмЕТКА???
ralitsa
Потребител

Мнениеот avrora » 31 Юли 2007, 18:00

Е, стига с този песимизъм, не може някой да се бърка лично в личния живот, личните данни, да нарушава тайната на съобщенията и да остане безнаказан затова. Разбира се, че има начини. Все пак зависи и от това с какви доказателства разполагате.
avrora
Младши потребител

Мнениеот Gabi1 » 07 Авг 2007, 18:11

Това, че съм параноик, не значи, че не ме следят? :lol: :lol: :lol:
Gabi1
Потребител

Мнениеот Pongo76 » 07 Авг 2007, 19:08

Gabi1, цитатът е: "Това, че съм параноик не значи, че не ме причаква човек зад вратата" Казал го е Ален Дълес - бивш директор на ЦРУ :D
Dark side of the force is a pathway to many abilities some would consider unnatural...
Pongo76
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ