- Дата и час: 27 Фев 2025, 13:06 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Изготвяне на договор
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Изготвяне на договор
Здравейте! Аз съм физическо лице, нямам регистрирана фирма и не съм съдружник,не съм НПО и ми предстои да сключа договор за извършване на развлекателни услуги с фирма-юридическо лице. Интересува ме какви клаузи трябва да заложа в договора за да избегна всякаква експлоатация и какво обикновено трябва да съдържа този договор? освен това ме интересува трябва ли този документ да се завери нотариално? За кратка справка, става въпрос за наемане на група младежи за анимационна програма. Моля ви за съдействие в кратки срокове,защото датата на сключване е скоро и искам да бъда подготвена. Благодаря ви много предварително! Поздрави и успехи!
- Mushmula
- Нов потребител
Не сте попаднали на точното място.
Договорите са сериозно нещо, съвсем добронамерено Ви го казвам. Не мисля, че се нуждаете от съвет.
По-скоро си потърсите адвокат и след консултация, му възложете да изготви договора Ви.
Договорите са сериозно нещо, съвсем добронамерено Ви го казвам. Не мисля, че се нуждаете от съвет.
По-скоро си потърсите адвокат и след консултация, му възложете да изготви договора Ви.
-
Melly - Старши потребител
Naisano sum, che nishto na toia sviat ne idva darom. Oburnah se kum vas, zashtoto sum mnogo oburkana, tui kato do tozi moment ne mi se e nalagalo da izgotviam podobno neshto i makar da napravih spravka s kodeksa na truda, ne mi pomogna osobeno, tui kato stava vapros za artistichni umenia.
naiasno sum oshte, che dobrovolniqt suvet ne e zaduljitelen, i az ne nastoiavam za otgovor, vsichkko e na dobra volia. Zatova koito jelae da mi pomogne, shte mu buda adski blagodarna za uslugata.
Oshte vednuj pozdravi na vsi4ki i strahoten usmihnah den vi pojelavam....
naiasno sum oshte, che dobrovolniqt suvet ne e zaduljitelen, i az ne nastoiavam za otgovor, vsichkko e na dobra volia. Zatova koito jelae da mi pomogne, shte mu buda adski blagodarna za uslugata.
Oshte vednuj pozdravi na vsi4ki i strahoten usmihnah den vi pojelavam....
- Mushmula
- Нов потребител
Наистина е странен въпроса Ви. Мога да Ви кажа, че изготвянето на какъвто и да е договор е един сложен процес. Според мен лесен договор няма, защото винаги има някаква специфика. Във Вашия случай е най-добре да потърсите някой колега, който да Ви консултира. Изложете пред него как стоят нещата и той ще Ви предложи най-добрия вариант, за да бъдат правата Ви защитени максимално. Колегата ще Ви представлява през целия преговорен процес. Обикновено питам хората какво точно искат - т.е. каква цел искат да постигнат с подписването на един договор. Нашата работа е да намерим възможно най-добрата и изгодна позиция за този, който ни е наел и да отстояваме правата му.
Никой в този форум не може да ви даде информацията, която желаете, тъй като, не сте ни изложили точно за какво става дума. Ако има повече подробности е възможно да ви се каже точно какъв договор ще трябва да се сключи и какви са спецификите му. И след това отново ще трябва да се обърнете към юрист /не е задължително да е адвокат/, който да Ви обясни правата и задълженията Ви по този вид договор.
Никой в този форум не може да ви даде информацията, която желаете, тъй като, не сте ни изложили точно за какво става дума. Ако има повече подробности е възможно да ви се каже точно какъв договор ще трябва да се сключи и какви са спецификите му. И след това отново ще трябва да се обърнете към юрист /не е задължително да е адвокат/, който да Ви обясни правата и задълженията Ви по този вид договор.
-
DEKAH - Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|