начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

ищец - свидетел?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ищец - свидетел?

Мнениеот Galin Daskalov » 07 Мар 2005, 00:05

Майка ми бе ищец по дело за непозволено увреждане срещу Държавата. Тя, обаче почина наскоро, а единствените свидетели за претърпените болки и страдания сме аз и баща ми. При новите обстоятелства, обаче съдът ни призовава като ищци. Съществува ли възможност само баща ми да се конституира като ищец, а аз да дам свидетелски показания? Ако не - бих ли могъл като ищец да дам показания за претърпените болки и страдания? Изобщо какви са възможностите да мога да представя пред съда фактите такива, каквито са били? Предварително много БЛАГОДАРЯ на всички, които ми помогнат със своя отговор!!!
Galin Daskalov

Re: ищец - свидетел?

Мнениеот iren » 07 Мар 2005, 14:29

razbira se che mojesh.Saglasno GPK ti mojesh da izqvish towa s pismenno stanovishte i zawereno pred notarios.Sashto taka mojej da go kajesh v xoda na deloto v sadebnoto zasedanie.
iren

Назад към Взаимопомощ