- Дата и час: 27 Фев 2025, 07:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
нотариален акт, за учредяване на право на строеж от 5съсобст
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
нотариален акт, за учредяване на право на строеж от 5съсобст
Здравейте, имам нужда от помощ. Трябва ми такава бланка. Ако може някой да ми помогне. Благодаря.
- taipan
- Потребител
Re: нотариален акт, за учредяване на право на строеж от 5съсобст
"Бланки" няма! Правото на строеж се учредява при конкретни условия - вид на сградата, която ще се строи, обекти в нея, кой от съсобствениците какво ще получи и т.н. Отивате при адвокат или при нотариус с всички документи и там ви подготвят нотариален акт за учредяване на право на строеж. Броя на съсобствениците не е от значение - двама, трима или пет - важното е да са се разбрали.
- jiji2
- Потребител
добре, примерно преподавателят ми даде следната задача: да напиша
"Нот. акт. за учредяване на право на строеж от н-та бр. съсобственици със запазено право на собственост на част от имотите." Бихте ли ми дали примерна бланка за НА за учредяването със съсобстверници, независимо имота и др. разни, защото само това ми е дадено, явно аз ще спазя това, което се иска от мен, няма значение имотът и други подробности, само конкретиката.
"Нот. акт. за учредяване на право на строеж от н-та бр. съсобственици със запазено право на собственост на част от имотите." Бихте ли ми дали примерна бланка за НА за учредяването със съсобстверници, независимо имота и др. разни, защото само това ми е дадено, явно аз ще спазя това, което се иска от мен, няма значение имотът и други подробности, само конкретиката.
- taipan
- Потребител
А защо не погледнете в Омарбалиев или друг подобен справочник?
-
don_juan - Младши потребител
В кой курс това? По всяка вероятност 4-5. И още си мислите ,че нотариалният акт е бланка? Просто има някои реквизити отгоре за таксите нотариални и за "Вписване", но съдържанието му не е бланково. Хайде, в краен случай можем да подскажем с някое доказателство към акта.Как ли сме завършили , като нямаше кой да ни пише домашното?
- sunrise
- Активен потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|