начало

Пенсиониран прокурор към членовете на ВСС: Пожелавам ви да дочакате този щастлив момент Пенсиониран прокурор към членовете на ВСС: Пожелавам ви да дочакате този щастлив момент

Трябва да платя голяма сума на човек, с когото съм скарана

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Трябва да платя голяма сума на човек, с когото съм скарана

Мнениеот roamer » 09 Дек 2008, 00:42

Ще представя проблема възможно най-опростено и се надявам да получа адекватни отговори от интелигентни хора..:)
Трябва да платя голяма сума на човек, с когото съм скарана и с когото не искам да комуникирам. Няма начин да получа IBAN-a му и да преведа парите по банков път. Как да извърша плащането ?
Разбира се, искам интересите ми да са защитени максимално добре, а ответната страна да може да оперира със сумата само след като получа документално и фактически това, което ми дължи.
roamer
Нов потребител

Re: Трябва да платя голяма сума на човек, с когото съм скарана

Мнениеот katerinakuch » 10 Дек 2008, 12:32

Ако искате да опитате да Ви се помогне в максимална степен, би следвало да се насочите към колега, който е адвокат, да му споделите всичко на четири очи, а не да му представяте информацията в опростен вид, т.е. така, както сте я представили във форума.
katerinakuch
Активен потребител

Re: Трябва да платя голяма сума на човек, с когото съм скарана

Мнениеот vetre » 10 Дек 2008, 19:26

пощенския запис за голяма сума е доста неудобен.
банков превод е по-добрата идея.но все пак някак трябва да
го известите за това.
vetre
Потребител

Назад към Взаимопомощ