начало

Пенсиониран прокурор към членовете на ВСС: Пожелавам ви да дочакате този щастлив момент Пенсиониран прокурор към членовете на ВСС: Пожелавам ви да дочакате този щастлив момент

Привет :-)

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Привет :-)

Мнениеот vili_spasova » 17 Фев 2009, 19:08

Колеги, привет!

Поздрави на колегите, с които се познаваме лично!
Поради лични причини търся работа в София.
Много ще ми помогнете, ако ме насочите или знаете дали някой колега с кантора /адвокат, нотариус, ЧСИ/ търси в момента помощник със добър стаж в областта на гражданското, търговското, трудовото право, процедури по ЗОП, заповедно производство, обжалване на административни актове /на КАТ и ДАИ/.
За себе си като лични качества мога да кажа, че не пуша, не ме мързи и имам отлична компютърна грамотност.
Ползвам Апис и Сиела, знам какво е brra.bg и знам къде са всички съдилища в София.
Работила съм и в нотариална кантора веднага след като завърших, в момента съм юрисконсулт на търговско дружество.
Колегите с които се познаваме лично имат координатите ми, а ето и мейл за връзка:
vilispasova@gmail.com

Благодаря за отделеното време!
Поздрави
Вили
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Re: Привет :-)

Мнениеот Melly » 17 Фев 2009, 19:58

Вили, привет!

Радвам се, че ще се установиш в София. Нямам конкретно предложение, но ако нещо разбера - веднага ще те уведомя.
Знай, че винаги можеш да разчиташ на мен.

Поздрави момчетата! :lol:

П.П. Да не заравя, ще идвате ли в Русе? Стари дружи сме - ще ми е особено приятна компанията ви!
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот lexy21 » 17 Фев 2009, 23:23

Здравей и от мен!
Дано поводът за преместването да е хубав, радвам се, че ще се установиш при нас :D И аз нямам конкретно предложение, но ще разпитм и ще те държа в течение.
Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот vili_spasova » 18 Фев 2009, 09:39

Благодаря колеги!
Поздрави :-)
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Назад към Взаимопомощ