Здравейте,дано ми помогнете!
Имам банкова сметка в България,имам и друга в Испания,където живея,знае ли някой дали е възможно банката в България да извърши следната услуга и как?Да обърне парите в евро и ги изпрати по банковата ми сметка в Испания без да се налага да се връщам в България!Нямам възможност да се върна в момента,а се нуждая от тези средства!Много моля ако някой знае нещо по този въпрос да ми обясни!Благодаря ви!
- Дата и час: 27 Фев 2025, 00:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търся съвет
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Търся съвет
изисква се вашият подпис, за да се нареди превода. а, ако е над определена сума, трябва да попълните и декларация за произход на средствата.
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Проблема е там,пак повтарям че нямам възможност да си отида в България!Възможно ли е някой друг чрез генерално пълномощно или по някакъв друг начин да осъществи това прехвърляне на парите от България в Испания?
- julia2009
- Нов потребител
Ако имате в Бг някой на който можете да се доверите, изпратете му пълномощно, но не генерално а изрично с посочване на банката в БГ пред която да Ви представлява и банковата Ви сметка, можете дори и сумата да посочите. Най-добре ще е да заверите пълномощното в посолството ни в Испания.
- nassya
- Младши потребител
да, така е. даже е задължително да заверите пълномощното в посолството, така вашето присъствие няма да е задължително.
-
прави са колегите...само малко допълнение, към един от горните постове, касаещ изричността на пълномощното. ИЗРИЧНО трябва да посочите банковата операция, която е овластен пълномощникът Ви да извърши..., това е имал предвид горепишещият.
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
пълномощно, заверено от консула, това ви трябва.
едит: всичко зависи от вътрешнобанковите правила на обслужвашата ви банка.
едит: всичко зависи от вътрешнобанковите правила на обслужвашата ви банка.
-
Благодаря много!А някои може ли да ми даде телефони за връзка С ОББ,защото дадените в Интернет или не съществуват или дават непрекъснато заето!
- julia2009
- Нов потребител
julia2009 написа:Благодаря много!А някои може ли да ми даде телефони за връзка С ОББ,защото дадените в Интернет или не съществуват или дават непрекъснато заето!
Пробвай на някой от тия:
+359 (0) 700 11 717
+359 2 980 22 35
fax: +359 2 986 40 98
http://inscribe.free.bg/cgi-php/phpbb3/index.php
-
karanedeff - Активен потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|