начало

Пенсиониран прокурор към членовете на ВСС: Пожелавам ви да дочакате този щастлив момент Пенсиониран прокурор към членовете на ВСС: Пожелавам ви да дочакате този щастлив момент

спешно-казус за определено пълномощно

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

спешно-казус за определено пълномощно

Мнениеот alveliki » 19 Апр 2009, 20:42

Не искам да омотам нещата пред разлч. институции и съдилаща, относно точния текст на пълномощно.Имам поглед, правени са съответните пълномощни, става дума точно за юрисконсулт, но всеки път е ставало дума за д.учреждение-лесно.Но сега съм на тр.дог. по КТ, но в АД.Дружеството се представлява от Председател на СД и съответно Изпълнителен член/чужденец/ от 1 седмица, аз съм пък от 1 ден в дружеството.Има си упълномощен прокурист.Знам ТЗ- чл.21 22 и какво не може прокур.Чужденецът е упълномощил прокур.- естествено нищо още не съм видял. А спешно на 21.04.,т.е. втория ден ще трябва да подавам в съда док. и да се запознавам с унаследени "дела" от адв., който са го чупирали.Така, че в 2 града търчане АП за УАС и бам 20 молби за отстраняване на нередов. по ж. от предишния.Мерси на ФАНИ-тук.Подходящ ли този текст, наследен от преди и какви поправки да се внесат."долуподписаният /кой първонач. титуляр, или прокур. да сложа/ ХХХ -управител на ...АД адрес на у-ние, БУЛ.,ДАН№, на основание/тук всеки път сме посочвали съотв. спец.закон в сферата на работа, напр.ЗП/ сега ЗЗД ли ???
Упълномощавам /или преупъл./ ХХХ-данните, да преставлява АД пред вс.съдилища в страната, прокуратура, следствие и особени юрисдикции, а арбитражи,, да подписва ИМ, възраж. и др. молби/без такива или с такива??? за намаляване, отег. отказ от иска, ж. в наказ.гр. и адмнтстр. пр-во и т.н.Моля помогнете.
alveliki
Младши потребител

Re: спешно-казус за определено пълномощно

Мнениеот alveliki » 20 Апр 2009, 19:19

и естестествено чл.26,ал.3 ТЗ и чл.20 ГПК , ЗЗД е относно договори.ама да не пропусне нещо търся вариятни
alveliki
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ