начало

Пенсиониран прокурор към членовете на ВСС: Пожелавам ви да дочакате този щастлив момент Пенсиониран прокурор към членовете на ВСС: Пожелавам ви да дочакате този щастлив момент

ГРАФИТИ

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ГРАФИТИ

Мнениеот bobi-12 » 04 Юли 2009, 08:34

Има ли някакви санкций който могат да се наложат за безобразните драсканици по фасадите .Цялата къща ми е надраскана.Ако ги хвана освен бой какво друго може да се предприеме.
bobi-12
Младши потребител

Re: ГРАФИТИ

Мнениеот bobi-12 » 04 Юли 2009, 08:35

:oops: :oops:
bobi-12
Младши потребител

Мнениеот law_master » 04 Юли 2009, 10:50

Боят въпреки че е необходим в случая, не е добра идея, т.к. може да доведе до отговорност. Законът позволява да ги накарате да поправят причинените вреди :wink:
...И те така...
Аватар
law_master
Активен потребител

Мнениеот namakak » 04 Юли 2009, 22:23

Добрите нрави.
Що бе ,мен мноо ме кефят...Толкова е скъпо това изкуство.Бе накарай ги да ти графитисират хола с червени графити,спалнята със зелени,коридора в цвят на пространството.Няма да ти откажат,и без това безплатно са ти украсили фасадата на къщето. :wink: Значи споразумение и им намираш клиенти. :wink:
Ех що нямаше някой безплатно да ми нарисува пред жилището картина половината на злото и другата на доброто.......
Пич,ако ги хванеш ,препоръчай им и тел. да оставят за клиенти.
Няма да ги хванеш,който пее зло не мисли,същото и с изкуството.
По закон имаш право да си назначиш охранители с договор и да се застраховаш.
Аватар
namakak
Потребител

Назад към Взаимопомощ