- Дата и час: 26 Фев 2025, 21:12 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Прекратяване на договор – невъзможно?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Прекратяване на договор – невъзможно?
Изтича ми едногодишният договор с Глобул за два номера, за които съм плащал редовно с предплащане за следващ месец. Съгласно техните Общи условия “Договорът, сключен като срочен, продължава действието си за неопределен срок при отсъствие на писмено противопоставяне …”. Един месец преди края на договора получих отказ от три офиса за подаване на молба за прекратяване на договора. След като се съгласих да платя още две месечни такси за двата номера, едната за “неустойка”, системата “не прие кода” и не можах да подам молба отново. Ако я подам с писмо с обратна разписка трябва ли да я уважат?
- sergymarkov
- Младши потребител
Re: Прекратяване на договор – невъзможно?
Обратната разписка e нож с две остриета...винаги може да спори какво точно е имало в плика получен, може и благодарствено писмо да е имало ....за целта има една институция наречена ЧСИ, които срещу възнаграждение съгласно тяхната тарифа ...мисля 20 лв беше, връчват книжа...
Последна промяна palimsest на 22 Авг 2009, 09:18, променена общо 1 път
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
Благодаря palimsest! Ще ги дам с кеф, само и само да се отърва от тези досадници. Не стига че аз съм си изпълнил договора, но да се крият от клиента си...
А ЧСИ - частен съдебен изпълнител за 20 лв. къде да намеря в София?
А ЧСИ - частен съдебен изпълнител за 20 лв. къде да намеря в София?
- sergymarkov
- Младши потребител
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
I. Обикновени такси
1. За образуване на изпълнително дело - 20 лв.
2. За цялостно проучване имущественото състояние на длъжника, набавяне на данни, документи, книжа и други, както и за определяне начина на изпълнение - 50 лв.
3. За извършване на всяка една справка за длъжника и неговото имущество - 5 лв.
4. За изпращане по пощата на призовка, препис от жалба, уведомление и книжа - 10 лв.
5. За връчване на призовка, препис от жалба, уведомление и книжа, изявление на взискателя - 20 лв.
6. За издаване на удостоверение - 5 лв.
1. За образуване на изпълнително дело - 20 лв.
2. За цялостно проучване имущественото състояние на длъжника, набавяне на данни, документи, книжа и други, както и за определяне начина на изпълнение - 50 лв.
3. За извършване на всяка една справка за длъжника и неговото имущество - 5 лв.
4. За изпращане по пощата на призовка, препис от жалба, уведомление и книжа - 10 лв.
5. За връчване на призовка, препис от жалба, уведомление и книжа, изявление на взискателя - 20 лв.
6. За издаване на удостоверение - 5 лв.
-
Благодаря Ви!
Вече намерих ЧСИ. В понеделник ще изпратя документа.
Не съм юрист и благодарение на Лекс.бг получих чудесен съвет. Нали сме малки хора, гиганти като мобилните оператори доста ни плашат.
Серги
Вече намерих ЧСИ. В понеделник ще изпратя документа.
Не съм юрист и благодарение на Лекс.бг получих чудесен съвет. Нали сме малки хора, гиганти като мобилните оператори доста ни плашат.
Серги
- sergymarkov
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|