начало

По казуса с Нойзи: СГС видя лоша техника в НК за отнемането на колите, но не и проблем с Конституцията и ПЕС По казуса с Нойзи: СГС видя лоша техника в НК за отнемането на колите, но не и проблем с Конституцията и ПЕС

обвинение по член 206 от НПК във връзка с член 203 от КТ с

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

обвинение по член 206 от НПК във връзка с член 203 от КТ с

Мнениеот vanila_ce » 13 Дек 2009, 19:15

Моля ви кажете ми адвокат по трудово или по наказателно право да търся?
Апропо засега има само нотариална покана със заплаха за съд.И тъй като всичко в това обвинение е лъжа ,за което ще свидетелтвува цялата фирма ,мога ли едновременно да подам жалба в прокоратурата за набеждаване в престъпление?
vanila_ce
Потребител

Re: обвинение по член 206 от НПК във връзка с член 203 от КТ с

Мнениеот nikodim77 » 13 Дек 2009, 23:16

Здрвейте vanila_ce,
Не занам защо, ама си мисля, че трябва да промените заглавието на темата си. Пример: „обвинение по член 206 от НК. във връзка с член 203 от КТ.
Мисля също, че Ви е необходим Адвокат, чието амплоа да е по-скоро наказателното право. Защото общо казано; Чл. 203 от КТ. визира нанесени вреди на работодателя, а Чл. 206 от НК. – противозаконно присвояване или най – общо казано; кражба! Ако работодателят си иска нещо, което Ви е „дал” ще е добре да му го върнете.
Поради лаконочността във Вашия пост, най общо е това, което Ви изложих.
Все пак се подпрете и на мненията на Юристите в „Лекса”
Успех!
nikodim77
Активен потребител

Re: обвинение по член 206 от НПК във връзка с член 203 от КТ с

Мнениеот vanila_ce » 13 Дек 2009, 23:47

Много благодаря,ако има адвокат по наказателно право във форума,който е съгласен да поеме подобно дело ,моля да ми даде координати на лични.
Да,казусът е такъв,че работодател строителна фирма,срещу когото е заведено дело за неплатени заплати се опитва да заплашва инженера,технически ръководител/странно 7 несеца след пректратяване на трудовото правоотношение,или по скоро,когато разбра че го съдят :) /че ще заведе дело за липсващ инвентар на стойност 17000лв по член 201 или 206.Всички служители ще свидетелстват в полза на колегата си,че всичко е върнато.Освен това искаме да заведем и обратен иск за набеждаване в престъпление.....
Още веднъж,надявам се,че някой адвокат във форума ще прояви интерес.
Хонорарът не се коментира и не е проблем :)
vanila_ce
Потребител

Назад към Взаимопомощ