- Дата и час: 26 Фев 2025, 08:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
задължения към банка на съпруга ми който е в затвора
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
задължения към банка на съпруга ми който е в затвора
Имам следния проблем ,преди 2 г. мъжът ми тегли потребителски кредит без поръчители и си го плащаше редовно но миналата година влезе в затвора и аз понеже не съм съкредитоискател спрях да плащам и не само това е причината де но парите отиваха по адв.хонорари лошо няма така е трябвало.Към настоящия момент от банката ме побъркват по телефона и в нас също.Попитах ги след като мъжа ми е подписал застраховка въз основа на заема си защо тази застраховка не покрива неговия заем като той в момента не е трудоспособен така да се каже.Отговориха ми че не е умрял и слава богу де че е така. Е аз сега не знам да плащам или да се запъвам като магаре на мост с две думи.
- liliqs
- Младши потребител
Re: задължения към банка на съпруга ми който е в затвора
ако не очаквате съпругът ви да премине на по-високо ниво на съществуване,
сякаш е по-добре да плащате,защото дебелите лихви на такъв кредит
си се трупат,а това не е за пренебрегване.
сякаш е по-добре да плащате,защото дебелите лихви на такъв кредит
си се трупат,а това не е за пренебрегване.
- vetre
- Потребител
Опитват да се да ви притиснат. Ако подписът ви не стои на договора, лично на вас нищо не могат да ви направят, поне на практика, на теория може. Както и да е, но кредитът ще си остане в тежест на съпруга ви, заедно с всички изтекли лихви и разноски като го осъдят. Ако имате възможност, по-добре плащайте.
- chadel
- Потребител
Плащайте!Ще изкарат ИЛ заедно със лихви и разноски и след това ще насочат изпълнение към дела на съпруга Ви във вещите СИО.
- REVOLUTION
- Активен потребител
а защо банката не пратят иск до затвора и да му вземат от неговата заплата там,ако работи,а вас притесняват. Има и друго- понеже има застраховка, а ако е бил на трудов договор,работодателя му е можел да го освободи без предизвестие в случай,че ще излежава присъда и той вече е безработен,ама мн. късно сте се усетили.Защото застраховката за кредите се оскъпява именно заради риска безработица,а той, като назначен на ТД има вноски в него фонд.
Дано не ви притесняват......, ето заради това се и правят брачните договори....
Дано не ви притесняват......, ето заради това се и правят брачните договори....
- savov_at
- Нов потребител
независимо че е на съпругът ВИ трябва да ВИ упълномощи да разговаряте с банката за отсрочка докато излезе от затвора щом не желаете да плащате или просто да се договорите с банката
в противен случай те могат да се снабдят с ИЛ и да запорират имуществото което е СИО откоето действие ще пострадате и ВИЕ
в противен случай те могат да се снабдят с ИЛ и да запорират имуществото което е СИО откоето действие ще пострадате и ВИЕ
- boiko_62
- Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|