начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

откриването на търговски обект...

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

откриването на търговски обект...

Мнениеот miglenski69 » 03 Сеп 2010, 13:48

:shock: ...Колеги, необходима ми е малко специфична информация относно откриването на търговски обект...конкретната ситуация е следната:
Преди около 5 години имах магазин за продажба на цигари и алкохол, имам все още всички необходими документи от тогава...обекта който искам да открия е същия, на същия собственик...какво е необходимо да направя за да започна отново дейност там....знам че за продажба на цигари е нужно да съм регистриран по ЗДДС...ако някой има актуална информация ще съм много багодарен... :) :oops: :roll: :shock:
miglenski69
Нов потребител

Re: казус

Мнениеот wladi » 04 Сеп 2010, 17:07

Регистрацията на търговските обекти е по общински наредби, които леко се различават.
Истината рядко е чиста и никога проста
Аватар
wladi
Потребител

Re: казус

Мнениеот toni_sf » 04 Сеп 2010, 23:06

до-miglenski69 май трябва да започнете на ново да си вадите документи :D преди 5г беше друго :D а и патента за продажба на алкохохол и цигари е за една година :D смятам че със стара крава не можеш да правиш нов обор
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ