начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Моля за дискусии

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля за дискусии

Мнениеот sisi19 » 29 Сеп 2010, 15:42

Иск с правно основание чл. 19 ал. 1 по закона за гражданската регистрация във връзка с чл. 389 и 390 от гпк във връзка с чл. 45 и чл.52 от ЗЗД.

Благодаря
sisi19
Потребител

Re: Моля за дискусии

Мнениеот portokal » 05 Окт 2010, 15:08

Моля.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот goldie » 05 Окт 2010, 19:33

portokal написа:Моля.

искам от съда да запорира къщата на мама и тати, защото ще ги съдя дето са ме кръстили така. също може искът да е срещу чиновник в ЕСГРАОН, който ме е прекръстил без да ми купи риза. :roll:

от друга страна на фона на масовата истерия с новите лични документи може някой чиновник или оператор наистина да е оплескал нещо при въвеждането на данните от заявлението в базата и сега на човека да му искат отново такса за издаване.
брях! някой анонимен м(ар)одератор не понася Капитан Очевидност. интересно защо след като той не нарушава Общите условия на Lex.bg.
goldie
Потребител

Мнениеот stanimirpopov » 06 Окт 2010, 15:25

goldie написа:
portokal написа:Моля.

искам от съда да запорира къщата на мама и тати, защото ще ги съдя дето са ме кръстили така. също може искът да е срещу чиновник в ЕСГРАОН, който ме е прекръстил без да ми купи риза. :roll:

от друга страна на фона на масовата истерия с новите лични документи може някой чиновник или оператор наистина да е оплескал нещо при въвеждането на данните от заявлението в базата и сега на човека да му искат отново такса за издаване.

Моля? :roll:
stanimirpopov
Младши потребител

Мнениеот DEKAH » 06 Окт 2010, 16:11

sisi19 написа:Иск с правно основание чл. 19 ал. 1 по закона за гражданската регистрация във връзка с чл. 389 и 390 от гпк във връзка с чл. 45 и чл.52 от ЗЗД.

Благодаря

Дискусия за какво?
Допустимост на иска? Пасивна и активна легитимация? Срокове?
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ