начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Ех тази паспортна служба в Ловеч.

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Ех тази паспортна служба в Ловеч.

Мнениеот disident » 10 Мар 2011, 23:14

На 8-ми в 14 часа и малко минутки нямаше никой в къщи. Е питай аз сега бате Бойко:
А бре бати Бойко
дето ти говориш бойко.
Пак ли Сергей СтаниШеф
за да си прави своя кеф
отново виновен ще изкараш
ореол на светец да си докараш???

Ми явно си поредния боклук
дето управлява тук
щом бюрократ безотговорен
назначаващ на пост отговорен.
И заплатата ще си получава
независимо дали я заслужава.

Въпроса ми е: Има ли начин да се осъди държавата понеже държавен бюрократ на държавна заплата го мързи само да си стои на работното място? Изобщо не им дреме, че по маса телевизии показаха големите опашки за получаване на лични документи. Ми нормално е бре нормално. Хорица които не им пука дори и за работното време няма как да си свършат работата. Ама в голямото предаване Господари на ефира ще показват магазини, че нарушават а за бюрократите нещо им треперят мартинките.
disident
Потребител

Назад към Взаимопомощ