начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Търся "Закон за планово изграждане на населените места"

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търся "Закон за планово изграждане на населените места"

Мнениеот ve6to_lice » 16 Апр 2011, 10:49

Търся "Закон за планово изграждане на населените места - ЗПИНМ, ДВ, бр. 227 от 01.10.1949 г." - отменен. и "Правилник за прилагане на Закона за планово изграждане на населените места - ППЗПИНМ, Известия, бр. 76 от 20.09.1960 г." - отменен.
Много ще съм ви благодарен, ако ме насочите към източника, или, ако някой ги има, да ми ги изпрати на адрес:
iv_om@abv.bg
ve6to_lice
Нов потребител

Re: Търся "Закон за планово изграждане на населените места"

Мнениеот Гост. » 16 Апр 2011, 11:00

:roll: Колега, с риск да наруша вътрешното ви усещане за ........, в сайта има удобна търсачка и при мъъъничко усилие ще установите, че същия е публикуван, нееднократно, в сайта.

Примерно, от колегата cleo на 20 Май 2008 .
Гост.
Старши потребител

Назад към Взаимопомощ