начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

как да постъпя

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

как да постъпя

Мнениеот babaluga » 19 Апр 2011, 19:13

Имам нужда от малко помощ, тъй като нямам почти никаква юридическа подготовка. Та става въпрос за следното: служител съм в МВР. Преди известно време /5 - 6 месеца/ в стаятия в интернет издание на местния ни вестник, под една статитиите публикуваха коментар, в който посочиха, че съм ходил да бракониерствам. Въз основа на тази статия започна проверка, която разбира се не установи нищо, защото нямаше такова нещо. Тогава не направих нищо. Не се опитах да издиря да въпросния "писар". Но преди около седмица разбрах, че има нова проверка срещу мен, като този има пратен ръкописен сигнал, че съм се опитал да прикрия престъпление. Та вече взе да ми идва до гуша от тези неща т.е. да си тровя нервите с глупости. Молбата ми е да ме посъветвате какво да предприема. Да пиша жалба, съответно, до прокуратура ли и др институция, или пък др нещо да предприема. Предварително благодаря за помощта.
babaluga
Нов потребител

Re: как да постъпя

Мнениеот babaluga » 19 Апр 2011, 19:26

май е редно и да посоча, че почти съм сигурен, че атаката идва от мой колега и затова не знам дали ако ангажирам др колеги ще има резултат
babaluga
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ