Ще се радвам на помощ тук, или ако някой адвокат, оттук може да ми помогне, да се видим да разясня казуса по-подробно и ... да действаме заедно ако е необходимо.
Казуса е следният.
Преди време, внасях пари по сметките на приятел. Като дойде време да изясним общата сума на внесените от мен пари, се оказва, че на част от вносните бележки е останало неговото име за вносител. Знам, че тук е моята грешка, но..не очаквах такъв развой на събитията, и никак не отдадох внимание на този факт на служителките. Та, сега той отрича всичките тези суми. А, сумите са внасяни от мен лично, и на бележките, които остават в банката, стои моят подпис за вносител.
Как бих могъл да изискам копия на тези бележки ?
Много ще асъм балгодарен, ако има човек от Варна, с когото можем да обсъдим това. Готов съм да заведа и Иска, ако има някакъв шанс за спечелване от моя страна.
В тази връзка, искам да попитам, само с бележките, вече на които пише моето име за вносител, имам ли право на иск срещу лицето на чието име са внасяни, чрез съдебен изпълнител например....
- Дата и час: 25 Фев 2025, 16:11 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
как да получа разписките от банката ?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: как да получа разписките от банката ?
На какво основание сте внасяли сумите, това също трябва да е записано в бележките!? И защо трябва да Ви дължи връщането им приятелят Ви? Каква беше уговорката Ви?
- nk7702n
- Старши потребител
Re: как да получа разписките от банката ?
Взех една сума пари назаем от това лице. като уговорката беше, че ще му ги връщам, като му погасявам неговите задължения. И, съответно на бележките така си и пише - че са по съответният кредит или карта.
А, скоро дойде време да изясним колко е внесено и колко остава да се внасят.
А, скоро дойде време да изясним колко е внесено и колко остава да се внасят.
- taganrog
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|