Имам един въпрос и се надявам някой да ми отговори.
Става въпрос за Виваком
Възможно ли е след като напиша повторна жалба (тъй като в отговора на първата нямаше нито един отговор на поставените от мен въпроси,а само един ред,на който пише,че дължа определена сума) от фирмата,която е подписал договор с Виваком за събиране на клиентски вземания да ми поставят дата за плащане 1 ден след подаване на жалбата ? Случая е такъв,че днес им се обадих(на фирмата по вземанията) и им казах,че в Понеделник ще пусна втора жалба,а те ми отговориха,че във Вторник трябва да внеса парите,защото иначе ще дам 5 пъти по-висока сума.Може ли да се стигне,до там да изискат по съдебен път тази сума при положение,че има пусната жалба(втора) за разглеждане?
- Дата и час: 25 Фев 2025, 15:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Жалба
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Жалба
Най - добре се разберете с шефа Ви, би трябвало да изчака от Виваком да си извършат вътрешната проверка и да Ви дадат категоричен отговор. А това не става за един ден. Понякога нещата се забавят седмица, може и малко повече.
- nk7702n
- Старши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|