начало

245 са кандидатите за 17 места в административните съдилища 245 са кандидатите за 17 места в административните съдилища

ПОСЕЩЕНИЕ НА ЗАВЕДЕНИЕ САМО С ЧЛЕНСКА КАРТА

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ПОСЕЩЕНИЕ НА ЗАВЕДЕНИЕ САМО С ЧЛЕНСКА КАРТА

Мнениеот virdjil » 28 Окт 2011, 15:17

Много Ви моля за помощ, ако накой е така добър и има практика, да ми помогне за следното: един приятел има заведение и иска да лимитира достъпа на посетителите, като за целта издаде членски карти или нещо такова, за да се посещава зеведението от хора с определени лични ценности, социален статус и възможности!
Благодаря на всички предварително!
Всяко мнение е важно за мен.
Благодаря Ви много.
Успех на всички!
virdjil
Младши потребител

Re: ПОСЕЩЕНИЕ НА ЗАВЕДЕНИЕ САМО С ЧЛЕНСКА КАРТА

Мнениеот virdjil » 28 Окт 2011, 17:12

Нормативната аргументация ми трябва!
virdjil
Младши потребител

Re: ПОСЕЩЕНИЕ НА ЗАВЕДЕНИЕ САМО С ЧЛЕНСКА КАРТА

Мнениеот TheOldMan » 29 Окт 2011, 22:47

Много просто - поставя табела "Входна такса - 1 000 лв". Който има членска карта - не плаща вход. Не ви трябва никаква нормативна разпоредба.
Вероятно ще има не повече от 1-2 човека в годината, които ще решат да платят по 1 000 лева само за да видят кво му е толкова лъскавото на заведението. А ако са по 10 човека на вечер - мисля че собственика няма да има нищо напротив да прибира 10 бона само от вход :)
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

БЛАГОДАРНОСТ!

Мнениеот virdjil » 30 Окт 2011, 08:11

Благодаря много на OldMan!
virdjil
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ