начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

ДВ - непубликуване в срок

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ДВ - непубликуване в срок

Мнениеот mari_an » 03 Юни 2012, 20:20

Здравейте колеги, имам питане, дано някой скоро се е сблъсквал с нещо подобно. Трябваше да публикувам в ДВ покана за ОС на сдружеение. По устав ОС се провежда в 1 мес срок след публикуване на поканата в ДВ. Пратик поканата заедно със всички необходими документи на редакцията на ДВ, като предварително говорих с тях по телефона и ме увериха, че ще я публикуват 1 - месец по-рано преди датата на ОС. Да ама не - нямам публикация, в сайта им не излиза нищо като търся по име....Сега съм изправена пред някаква безизходица. Ако все пак излезе - вторник, четвъртък , до ....няколко дни - хубаво, ама няма да имам 1-месечен срок преди публикацията, и окръжен съд може и да реши че не ми е редовно свикано събранието. Верно че и на адреса на управление сме длъжни да залепим покана, и ако съберем нужния кворум според мен няма причин да не ми допуснат вписването. Другото е да пускам нова покана ....да ама една ДТ изгаря, да не говорим, че пак е толкова несигурно колкото и сега, че ще ми я публикуват един месец преди желаната от дружеството дата.
Посъветвайте ме, че не съм се изправяла пред нещо такова.
mari_an
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ