начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

Моля за малко помощ

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля за малко помощ

Мнениеот krasoi » 04 Юни 2012, 00:47

Не знам към кого да се обърна и затова пиша тук.
Проблемът ми е следният: През 2003 г. отидох студент в София и така си промених и настоящия адрес (не постоянния).В бланката която ми дадоха да попълня трябваше да отметна за какъв срок си променям адреса и аз съответно отметнах за срок от 1година. Само че се наложи да прекъсна и се върнах в родния си град, като никой не ми каза, че трябва да си сменя отново адреса.Но както и да е, през 2009г. се ожених и решихме с жена ми да кандидатстваме за общинско жилище и като започнахме да си вадим документите, които са ни необходими се оказва, че аз все още се водя по настоящ адрес в София ( а за да ти дадат общинско жилище трябва последните 5 г. да си жител на този град).От общината ни казаха, че отговаряме на другите условия,но това ,че не съм бил жител на града последните 5г. се оказа пречка да ни дадат жилище.Само че през последните 5г. аз съм живял в този град,тук съм работил, плащал съм си данъците и т.нт. Та въпросът ми е има ли някакъв начин с който да докажа местожителството си (освен документът от ГРАОН) - бележка от работодател, клетвени декларации или нещо друго.И към кого трябва да се обърна за да получа такъв документ.Благодаря ви предварително
krasoi
Нов потребител

Re: Моля за малко помощ

Мнениеот rama » 04 Юни 2012, 01:22

Едно е да си жител на определен град, друго е да си живял в града.
Когато си живял в София, ти си бил жител на града по постоянен адрес.
rama
Потребител

Назад към Взаимопомощ