начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

Помощ за интернет сайт...

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Помощ за интернет сайт...

Мнениеот erubg » 14 Сеп 2012, 23:25

Трябва ли да регистрирам фирма и дължа ли нещо на държавата при създаването на сайт за футболни прогнози? При положение че няма никакви доходи от потребителите а само награди за тях на края на месеца (няма смс-и и други подобни, потребителите не инвестират нищо - не влизам в графа хазарт.). Единствения доход после евентуално ще е от реклами поставени на сайта - гугъл адс и подобни.

Приемам и индиректна помощ (примерно закони, статий и т.н.) :idea:

Предварително благодаря за отделеното време!
Поздрави Еру.

П.С.: Ако може да ми разясните и другата страна - с доходи от смс-и!

П.С.2: (ставам нахален нали) Трябва ли да предприемам нещо за авторските права - примерно че използвам (то и няма как друго яче) използвам релни имена на играчи отбори от Българското първенство или от Английското. Един вид дължа ли нещо - срещал съм доста сайтове с такава насока и си мисля че няма такова нещо но все пак да попитам!
erubg
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ