начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

Дело от Топлофикация -София, а аз съм платил скоро

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Дело от Топлофикация -София, а аз съм платил скоро

Мнениеот boyan1980 » 10 Окт 2012, 10:19

Здравейте,
получи се следната ситуация. Получих съобщение да се явя в СРС да си получа документите за заведено срещу мен дело от топлофикация, за неплатени сметки.
Интересното е, че започнах погасяване на задължението миналият месец( 50%) и вчера съм погасил още 30% от дължимото. Остават около 20 %
Въпроса ми е какво да направя? След като са завели дело а аз съм погасил задължението, мога ли да прекратя делото? Мога ли някакво възражение да подам?
boyan1980
Нов потребител

Re: Дело от Топлофикация -София, а аз съм платил скоро

Мнениеот ykovachev » 10 Окт 2012, 10:53

Можете, обаче трябва да си вземете документите от съда, за да видите какво искат, за какви периоди и т.н. Може да се предположи, че става дума за производство по чл. 410 и сл. ГПК, но тук няма как да гадаем.
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
ykovachev
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ