начало

Апелативният съд потвърди доживотните присъди за убийството на Евгения Владимирова Апелативният съд потвърди доживотните присъди за убийството на Евгения Владимирова

Казус с банка и просрочие

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Казус с банка и просрочие

Мнениеот kkk66 » 21 Мар 2013, 20:09

Уважаеми дами и господа,
Участвам в Европейска програма към АЗ “Насърчаване стартирането на проекти за развиване на самостоятелна стопанска дейност" – Компонент ІІ.
С изискване: Кандидата да е трайно безработен. Ситуацията е от 14.12.2011 г., а крайния срок е м. май, 2013 г. Графичен дизайнер - моя шанс, за легален софтуер, прилична техника и легална дейност.

Има вакуум от информация между държавните ведомства и Пощенска банка, и Моб. оператор Globul, така моето семейство и аз сме в банкрут, с драстично нарастващи дългове.
Никой от Министерството по труда и скоциалната политика не е предвидил - Какво се случва на хора с кредити!?Как се живее без никакъв доход, година и повече.

За същото време съм с просрочие към Пощенска банка. Тя не зечита официален държавен документ от Бюро по труда и рязко увеличи лихвите по мой заем преди 5 години.
Globul, Моб. оператор, също не уважава официален държавен документ за безработица.

Та, по същество:
Агенциата по заетост не уведомява никой, за трайно безработните, участващи по този Европейски проект! От, там следва:
1. Служители от Пощенска банка твърдят, че не са уведомени от Министурство по труда и социалната политика за дългосрочни програми за развитие.
2. Мобилнитя оператор Globul, въобще не зачита официални държавни документи за безработни. Там също имам неплатена сметка, с нарастващи лихви от септември 2012 г..

В преписка, с Екип връзки с клиенти при Пощенска банка, от Сряда, 2012, Октомври 24. съм написала 2 Възражения до Директора в Р България, срещу увеличените ми лихви по кредита там.
Писала съм до Министерството по труда и социалната политика, 4 пъти и до Комисията по банков надзор, по E-mail, те не издават входящ № по преписка, нямам отговор.

От януари месец т.г. ми писа лице от Пощенска банка, назовало себе си Владимирова. "Предложи" предсъдебно споразумение - първоначална вноска от 150 лв., 10 % отстъпка, разсрочване за 2 години!
т.е. Още веднъж: Набъбване на кредита ми, който от изплащания 5 г., не намаля, а само расте! Предложението им е с месечна вноска от 80 лв., при начална 26 лв.!
Днес въпросното служебно лице ме заплаши със съд, Конфискация на имущество, което вече нямам и съм разпродавала през годината, за да посрещаме режийните.
Тук казуса е: Агенцията по заетост ГАРАНТИРА, че съм в Р Бълтария, защото участвам в нейна програма. Мога, да платя кредитите и сметките, но без набъбващите лихви - след регистрация на фирма и стартиране - собствен бизнес.

Какъв смисъл има Европейски проект за трайно безработни хора в Р България, обаче?
Защо официални държавни документи са без стойност, днес!?

Бихте ли ми съдействали с правна помощ, съвет какво да правя? Жизнено важно ми е.
Предварително благодаря.
kkk66
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ