начало

Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата

Чл. 58 от АПК

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Чл. 58 от АПК

Мнениеот disident » 03 Апр 2013, 23:36

След като според чл. 58 от АПК бюрократите не са длъжни да ми дават отговор на молбите и жалбите аз как да им оспоря решенията в съда? Според мен при това положение АПК означава (Апвайт и Пийват Комунистите по АФалтирания Път към Комунизма)
disident
Потребител

Re: Чл. 58 от АПК

Мнениеот xaoc1973 » 04 Апр 2013, 12:19

Отворете си пак АПК и си намерете как се обжалва мълчалив отказ по съдебен ред.
Щях да Ви отговоря по-подробно, но задавате некоректно въпроса си, защото в него вписвате мнение, което не отговаря на истината, а именно - "не са длъжни".
KAPITALISMUS MACHT FREI!
xaoc1973
Потребител

Re: Чл. 58 от АПК

Мнениеот disident » 05 Апр 2013, 22:17

Втория ми служебен адвокат миналата година ме информира, че ние лудите нямаме право да завеждаме дела. Ама то и като нямах документ за полудяване пак не можех понеже не ми се отпускаха средства от НБПП. Имаше период пък в Ловешки АС отказваха да ми приемат молбите. В последствие като снимах ситуацията де започнаха да ги приемат ама ситуацията в това отношение остана същата а в друго се влоши стабилно. Сега искам да получа документ, че ми се обработват нивите без арендатора да ми е давал договори и още две дреболийки де.
disident
Потребител

Назад към Взаимопомощ