начало

Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата

Регистриране на Спортен Клуб - Разходи?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Регистриране на Спортен Клуб - Разходи?

Мнениеот ivanalesi » 03 Окт 2013, 23:30

Това е въпроса, колко ще ми струва да регистрирам аматьорски спортен клуб с който да участваме на състезания?
Таксите на федерацията естествено си ги знам, интересуват ме само държавните такси и за колко време мога да успея да го регистрирам?
ivanalesi
Младши потребител

Re: Регистриране на Спортен Клуб - Разходи?

Мнениеот xaoc1973 » 09 Окт 2013, 09:48

Цялата процедура "до ключ" с всички разходи при пълна регистрация навсякъде - 500 лева и 6 месеца.
KAPITALISMUS MACHT FREI!
xaoc1973
Потребител

Мнениеот d_sadikova » 11 Окт 2013, 10:14

Здравейте, аз също не съм наясно, но ако някой има идея за стъпките от началото ще бъде страхотно да сподели.
Идеята ми е за спортен клуб, в който ще се обучават деца от детски градини и училища. Като за начало трябва да регистрирам фирма, предполагам? Получих и мнение, че трябва да е не правителствена организация, за да може да се кандидатства по проекти за безплатно обучение на дечица, както и за обучение на деца-инвалиди. След което трябва да се сформира клуб. Не зная дали изобщо това са стъпките и колко сложно е всъщност всичко, както и сроковете и ще се радвам, ако някой сподели информация.
Благодаря!
d_sadikova
Нов потребител

Мнениеот xaoc1973 » 11 Окт 2013, 13:55

Прекалено е сложно, за да се обясни тук. Намерете си адвокат по спортно право, защото редовите адвокати не разбират от тази материя. Нужни са регистрации поне на седем различни места, най-важното от което е ЦРЮЛНЦОПД.
KAPITALISMUS MACHT FREI!
xaoc1973
Потребител

Мнениеот consuela » 21 Окт 2013, 10:38

Благодаря за отговора. В нета обаче не намирам такъв адвокат. Дали някой може да ми препоръча/насочи към адвокат по спортно право?
consuela
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ