начало

Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата

Въпрос по застрахователно право

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос по застрахователно право

Мнениеот disasterr » 04 Дек 2013, 01:06

Здравейте колеги,
възникна малък проблем. Днес ме удариха с колата, за радост леко и не по моя вина. Има няколко щети по колата, но нищо страшно. Въпроса ми е към хора, които имат опит със застрахователи. Ще ми изплатят ли щетата от застрахователната компания на виновния, при представяне на всички необходими документи, без Контролния талон за моята книжка. Имам изтекъл акт, който чакам да падне по давност. http://www.broko.bg/faq/za-kolata/grazh ... tgovornost Според тази статия го изискват, но как мога да се защитя ако се направят на интересни и не искат да платят. Аз съм на ударен при спрял автомобил, чакам за ляв завой.
Благодаря предварително!
disasterr
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ