начало

Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата

Гаранция на кафемашина

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Гаранция на кафемашина

Мнениеот mito_nikov » 16 Дек 2013, 13:02

Здравейте. На 14 10 2013 година купих кафемашина от една търговска верига. На 13 11 2013г. я занесох в магазина за рекламация. Издадоха ми протокол за рекламация . На 2 12 2013г. ми се обадиха да си получа машината. Отказаха да ми впишат ремонта в гаранционната карта но ми дадоха сервизна поръчка на която е написано ГОТОВО - РЕМОНТИРАНО. Върнах се в къщи и пуснах машината но дефекта не бе отстранен. Взех машината и отново в магазина. Написаха ми втори протокол за приемане в сервиза от 02 12 2013 г. Въроса ми е от кога тече 30 дневния срок от датата на първото постъпване в сервиза или от датата на втория протокол при условие че дефекта не е отстранен ? В момента машинатае в сервиза.
mito_nikov
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ