начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

целева помощ за отопление 2014

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

целева помощ за отопление 2014

Мнениеот dori770104 » 19 Авг 2014, 10:22

Здравейте,
майка ми е на 68 г., с 221 лв. пенсия, 40 % ТЕЛК, живее сама в апартамент, състоящ се от 2 стаи и кухня, който е съсобствен на нея и баща ми. През 2010 се разведоха след дело за семейно насилие, тя остана да ползва апартамента, за което плаща на баща ми наем 110 лв. /решение на съда при развод/
Има ли право на целева помощ за отопление за 2014/2015 г.
От пенсията и 221 лв. следва ли да се приспадне наема 110 лв. който ежемесечно плаща на баща ми?
Какъв е р-ра на гарантирания /диференцирания минимален доход за 2014 на базата на който се определя има ли право на помощ?
Служителката в социално подпомагане е била доста грубичка и директно и е казала че няма право на помощ, без да обясни защо?
dori770104
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ