Здравейте.
Имам няколко въпроса и ще се радвам някой да ми ги разясни.
Аз съм студент на 19г, бях обвинен в гражба в магазин на минимална стойност <10лв. и сега искам да знам какво ще се случи по нататък. Ще ми бъде ли наложена глоба и ако да на каква стойност ще е тя. Това предполагам ще влезне в досието ми, което ще ми го поискат ако реша да работя някъде за това питам, ще мога ли да си "изчистя" досието по някакъв начин.
- Дата и час: 10 Фев 2025, 04:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Изчистване на досие и глоба за кражба.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Изчистване на досие и глоба за кражба.
Тц тц...какво Ви става бе хора. Случая ти затвърждава позицията ми, която съм изказал в темата за реабилитацията. Спокойно, за съжаление или не, ще отървеш кожата. За работа, евентуално ще ти искат удостоверение за съдимост, което в твоя случай ще бъде един бял лист с надпис Неосъждан. Дерзай!
- potrebitel777
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|