начало

Инструмент за законодателно експериментиране – как регулаторните лаборатории да станат реалност в България Инструмент за законодателно експериментиране – как регулаторните лаборатории да станат реалност в България

Обезсилване на нотариален акт

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Обезсилване на нотариален акт

Мнениеот val2552 » 25 Юни 2016, 20:34

Преди 6 месеца купих поземлен имот с трайно предназначение на територията-земеделска,начин на трайно ползване-нива.Преди месец започнах промяна на предназначението-ПУП и останах неприятно изненадан.Оказа се,че със заповед на общината преди 6 години е одобрен план за застрояване на съседния имот,като за моя имот е определена зона за техническа инфрасруктура с ширина 10 метра.Която ми пречи да построя,това,което съм решил.Това си е съществен недостатък,който продавача е скрил от мен.Затова съм решил да искам обезсилване на нотариалния акт и чрез обратно изкупуване продавача да ми върне парите.Какъв е шансът да спечеля подобно дело?
val2552
Младши потребител

Re: Обезсилване на нотариален акт

Мнениеот val2552 » 25 Юни 2016, 21:31

Юридически форум,а няма подготвен адвокат да изрази категорично мнение по подобен казус,жалко.
val2552
Младши потребител

Мнениеот Melly » 25 Юни 2016, 22:06

val2552 написа:Юридически форум,а няма подготвен адвокат да изрази категорично мнение по подобен казус,жалко.

:lol: :lol: :lol: Виж ти, шегаджия.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот Melly » 25 Юни 2016, 22:21

Изпратено на: 25 Юни 2016 10:17 pm
От: val2552
До: Melly
Искам отговор от вида, вземи си добър адвокат ще спечелиш подобно дело или не се занимавай, ще загубиш делото,строй,каквото е възможно.

Губиш си времето да ми пишеш на ЛС. Каквото съм преценила да кажа съм го казала. Точка :idea:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот val2552 » 25 Юни 2016, 22:24

Ок.Заядлив си без пречина.
val2552
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ