начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

манипулиране на експертизи и фалшив сигнал на 112

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

манипулиране на експертизи и фалшив сигнал на 112

Мнениеот niko23 » 29 Яну 2020, 22:05

Здравейте!Обръщам се към вас по много тежък казус,и се надявам някой да ме посъветва как мога да се снабдя с следните неща,понеже от съда ми отказаха това искане,в заседание на гражданско дело за родителски права.1-во-подаден е фалшив сигнал срещу мен на телефон 112,докато сам отвън с полицияата и чакам бившата да ми предаде детето,защото не иска да ми го даде,смисъл е направо смешно..полицията е с мен,а тя звани на 112 че сам отвън и че искам да ги пребия,като това не и е първия фалшив сигнал(рецедивистка е) :lol: :lol: .Поисках го от съда по съдебен ред,но е отхвърлено!2-ро -поисках комплексна съдебна психолого-психиатрична експертиза,която беше назначена и бившата с адвоката си мина кабинетите пред мен,даже адвокатът и говореше против мен на вещите лица,и на края я изкараха по безобиднна от мохата :shock: :shock: Поискахме нова експертиза,защото имаше и свидетел смен,също така и видео материал има,но съда пак ме отряза!и 3-то-Поисках да направи справка съда,защо в миналото бившата и братята и сестрите(общо 12 деца) са били насилствено отнемани от родителите им и настанявани в домове за деца ,но съда пак ме отряза :roll: :shock: Моля ви за съвети по какъв начин мога да се снабдя с сигнала на 112,и справка защо са били в домовете и насилствено вземани от родителите им.За експертизата която пред мен най-небозпокоявано се манипулира,също искам мнение какво мога от тук на татък да направя,и мога ли на друга инстанция да поискам нова.
niko23
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ