начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Противозаконно присвояване

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Противозаконно присвояване

Мнениеот ilyastoimenov » 12 Окт 2021, 16:53

Здравейте, ученик съм 12клас със специалност свързана с рисуването. Картините нарисувани от мен бяха взети от мой преподаветел на изложба. Картините наистина бяха на изложба, но преподавателя отказва да ми ги върне, понеже било трудно да ги намери и пр. Силно се съмнявам, че картините са в него, мисля че са продадени.
Трябват ми понеже ще кандидатствам във ВУЗ и ми искат портфолио. Какво мога да направя?
ilyastoimenov
Нов потребител

Re: Противозаконно присвояване

Мнениеот roshen » 13 Окт 2021, 14:15

Писах Ви ЛС.
roshen
Потребител

Назад към Взаимопомощ